Terazi Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Eski ailevi sorunlar gündeme gelebilir

Terazi burçlarını Aralık ayında neler bekliyor? 13 Aralık’ta başlayacak olan Merkür gerilemesi Terazi burcunu nasıl etkileyecek. Aralık ayında Terazi burcu aşk, ilişki, para, kariyer, sağlık alanında neler yaşayacak? İşte Terazi burçlarının Aralık ayında dikkat etmesi gereken günler, uyarılar ve şanslı sayılar ile Merkür retrosu Terazi etkileri.

Terazi Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Eski ailevi sorunlar gündeme gelebilir
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

Teraziler ve yükselen Teraziler Aralık ayına hazır mısınız? Yılın son ayı geldi ve hızla 2024’e yaklaşığımız bu günler astroloji olarak hiç olmadığı kadar önemli bir döngü yaratacak. Aralık ayında iki önemli gökyüzü olayı tüm burçları olduğu gibi siz Terazi burçlarını da derinden etkileyecek. 13 Aralık’ta önce Yay burcunda bir Yeniay yaşacağız. Yeniay’ın etkilerinden çıkamadan aynı gün saat 10.08’de Merkür gerilemesi başlayacak. Oğlak burcundaki Merkür retrosu 2023 yılının sonuna kadar devam edecek. Hatta bir ayağını 2024’e atacak. Aralık ayında Terazi burçları hem Yeniay hem de Merkür gerilemesi etkilerini derinden hissedecek. Kağıdı kalemi hazırlayın! Terazi Aralık 2023 aylık burç yorumlarını okurken mutlaka dikkat etmeniz gerekenleri bir kenara not edin. Fırsatlara, tehlikelere önceden hazır olan kazanır unutmayın! Terazi Aralık 2023 aylık burç yorumlarındaki ‘ayın uyarısı’ ve ‘ayın şanslı sayılarına’ bakmayı da atlamayın.

İşte Merkür gerilemesi ve Yeniay etkileriyle donanacağımız Terazi Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, kariyer ve aşk falı detayları…

Terazi aylık burç yorumu

Bu yıl olaylı, ilgi çekici ve hatta zaman zaman muhteşem geçti. Sona yaklaşırken, bu 12 ay boyunca yaşadığınız tüm hayatı kutlamak için bir dakikanızı ayırın. İnişler ve çıkışlar boyunca gösterdiğiniz dayanıklılık için üç kez tezahürat yapın, ilerlemenizi takdir edin ve beklentilerinizi aşan başarılar için kendinizin sırtını sıvazlayın. 2024 için odak noktanızı daraltmayı düşünün. Ulaşılabilir üç hedef belirleyin, ancak ne yapmak istediğinizden ziyade nasıl olmak istediğinize ve nasıl hissettiğinize odaklanın . Varoluş durumunuzun – ruhsal özünüzün – itici gücünüz olmasına izin verin. 

Güneş 21 Aralık’a kadar Yay burcunda parlıyor ve bu, fikirlerinizi yazılı olarak ifade etme zamanıdır. Eğer bu kadar etkilendiyseniz arkadaşlarınıza yürekten tatil kartları göndermeyi düşünün. Sözlerinizin derinliği ve anlamı var ve bunları sosyal medya aracılığıyla paylaşmaya yönlendirilebilirsiniz. Şimdi utangaç olmanın zamanı değil. Işığınız parlasın! 13 Aralık’taki Yay yeni ayı, mikrofonu tutmanıza ve sözlerinizin dinleyicilere seslenmesine izin vermenize olanak tanır. Yay burcu güneşinin merakı, yerel topluluğunuzla nasıl daha fazla etkileşim kuracağınızı öğrenmeniz için size ilham verebilir.

Merkür gerilemesi aile içinde çözülmemiş eski sorunları gündeme getirebilir

Merkür istasyonları 13 Aralık’ta geriliyor ve ayın son iki haftasının inanılmaz derecede sisli geçmesine neden oluyor. Aile üyeleriyle yapılan görüşmeler geçmişteki çözülmemiş duyguları gündeme getirebilir. Eğer öyleyse, daha önce ifade edemediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz. Oğlak burcundaki Mars bir zorluk teşkil ediyor; enerjinizi, zamanınızı ve kaynaklarınızı korumak için sınırlarınızı güçlendirecek misiniz? 4-29 Aralık tarihleri ​​arasında Akrep burcundaki Venüs ile ayırt etme yeteneğine sahipsiniz. Önceliklerinizi biliyorsunuz ve günlük aktivitelerinizi sizi canlı hissettiren şeylerle uyumlu hale getirebiliyorsunuz. 

Terazi burcu insanlarının aylık burç yorumları, gezegen koşullarının elverişli olması nedeniyle bu ayın iyi geçeceğini gösteriyor. Yaptığınız her şey konusunda tutkulu olacak ve doğru kararları hızlı bir şekilde verme yeteneğini kazanacaksınız. Ayrıca etrafınızda sizi destekleyen iyi insanlar olacak. 

Terazi ilişki ve aşk falı

Terazi burcu için Aralık ayı aşk açısından en heyecan verici ay olmayabilir. Partnerinizle aranızda çok fazla duygusal kıvılcım olmadığı için biraz sıkıcı gelebilir. Ama fazla endişelenmeyin. Sabırlı olun ve eşinize olan sevginizi ifade etmeye çalışın. Ne kadar önemsediğinizi anlamalarına yardımcı olun. Bu, ilişkiye olan güvenlerini artırabilir ve daha iyi zamanlar yoldadır.

Terazi sağlık falı

Sağlık burcunuzda Aralık ayı fiziksel ve zihinsel sağlığınız açısından güzel haberler var. Tekrarlayan rahatsızlıklarınızda iyileşmeye tanık olacaksınız, bu da en sevdiğiniz açık hava etkinliklerinin keyfini çıkarabileceğiniz anlamına geliyor. Zihinsel sağlığınızı sabit tutmak için yoga, meditasyon vb. gibi rahatlatıcı yöntemleri uygulamanız gerekir. 

Terazi para falı

Bu ay mali durumunuzun artması bekleniyor. Spekülatif yatırımlar yapmaya cazip gelseniz de dikkatli olun. Büyük hamleler yapmadan önce bir astroloğa ve finans uzmanına danışmak iyi bir fikirdir. Ayrıca servetinizi güvence altına almak için iş ortaklarınızla iyi ilişkiler sürdürün.

Terazi kariyer ve iş falı

Çalışan profesyonellerin kariyer falı, kariyer grafiğinizde bir miktar büyüme bekleyebileceğinizi belirtir. Projeleri tamamlamanıza yardımcı olacak meslektaşlarınızla iyi ilişkiler sürdüreceksiniz. Bir iş değişikliği planlıyorsanız, Aralık ayı iş değişikliği için doğru zaman olmadığından bunu iki kez düşünmelisiniz. 

Önemli günler: 4, 12 ve 21

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.