Teoman’dan bomba özel hayat itirafı! Evleneceği yaş bile belli

Nişantaşı’da gazetecilerle karşılaşan Teoman, neşeli bir sohbet esnasında evlilikle ilgili düşüncelerini paylaştı. Yaşamının en dinamik günlerini sürdürdüğünü ve evliliği ileri bir yaşa bırakmayı tercih ettiğini ifade etti. “Gençlik yıllarımı doyasıya yaşadıktan sonra, 80’lerimde dünyaevine girmeyi düşünüyorum” dedi

Teoman’dan bomba özel hayat itirafı! Evleneceği yaş bile belli
Yayınlama: 21.03.2024
A+
A-

Müzik dolu günlerinin ardından kendini Nişantaşı’nın sokaklarında bulan Teoman, gazetecilerle yaptığı samimi sohbette evlilik planlarından bahsetti. Kaç yaşında evleneceği konusunda açıklamalarda bulunan Teoman gençliğini yaşamak istediğini dile getirdi.

“Hayatımda kimse olmayacak!”

Teoman, Habertürk’teki habere göre, geçmişteki evliliğinin ardından şu anda bekar olduğunu ve hayatını kendi istediği gibi yaşamak istediğini belirtti. “Hayatımda artık bir başkasını görmeyeceksiniz. Evlenip çocuk sahibi oldum ve şimdi bekarım. 80 yaşında tekrar evlenmeyi planlıyorum. O zamana dek gençliğimin tadını çıkarmak niyetindeyim. Emeklilik sonrası sakin bir sahil kasabasında yaşayanlara benzemek istemiyorum. Ayda dört ya da beş konser vererek müziğimle yaşamaya devam edeceğim,” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.