Son dakika! Ünlü oyuncu Kadir İnanır, inme sonucu bilinci kapalı halde hastaneye sevk edildi!

Türk sinemasının duayen isimlerinden Kadir İnanır, Beykoz’daki evinde yaşadığı inme nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı.

Son dakika! Ünlü oyuncu Kadir İnanır, inme sonucu bilinci kapalı halde hastaneye sevk edildi!
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

Bu sabah, Kadir İnanır’ın evinde yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle acil olarak hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Deneyimli sanatçının, inme geçirdiği ve şuuru kapalı olduğu durumda hastane tedavisine alındığı belirtildi.

İstanbul Beykoz’da yaşayan 74 yaşındaki deneyimli aktör, ani bir inme sonucu bilinci kapalı bir durumda Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi.

Hastanede gerçekleştirilecek beyin tomografisi ve MR incelemelerinin ardından elde edilecek bulgulara göre tedavi süreci şekillendirilecek.

İlk açıklama geldi: “Hayati risk yok”

Levent İnanır, Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında bilgi verirken, “Beyninde emboli meydana geldi. Doktorlar hızla müdahale etti. Şu an için hayati bir risk söz konusu değil. Müdahalenin erken yapılması nedeniyle olası kalıcı etkilerin minimal olacağını umuyoruz. Durumun ciddiyetini fark eden şoför hemen hastaneye yönlendirme kararı aldı. Kadir İnanır’ın kişisel doktorları da hemen olay yerine gelerek tedavi sürecine katkıda bulundular. Hastane ekipleri de gereken tüm işlemleri titizlikle gerçekleştirdi. Ambulans çağrısını yapan ve Kadir İnanır’ı hastaneye ulaştıran kişi Jülide hanım oldu. Şu anda ameliyat gerekmiyor, sadece beyinde oluşan pıhtıyı çıkarmaya çalışıyorlar,” şeklinde konuştu.

Kadir İnanır daha önce de sağlık sorunları yaşamış ve 20 Kasım 2021’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne yatırılmıştı. O zaman da beyin damarlarında pıhtı oluşumu tespit edilmiş ve yoğun bakım ünitesinde gerekli müdahaleler yapılmıştı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.