Oğlak haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Aşk ve tutku bu hafta sizinle

Oğlak haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor, Oğlaklar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Oğlak burcu için uyarıları ve bu haftanın Oğlak burcu yorumları…

Oğlak haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Aşk ve tutku bu hafta sizinle
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Oğlak burcu için neler söylüyor? Bu hafta Oğlak burçlarını neler bekliyor? Oğlak burçları 6-12 Kasım haftasında özellile aşk ve ilişki haftasında benzersiz bir zaman geçirebilirler. Şimdiden planları yapın! Bu hafta eğitim ve iş alanındaki Oğlaklar hafızanıza güvenin ve ondan şüphe etmeyin. Siz haklısınız!

İşte Oğlak haftalık burç yorumu…

“Bu hafta, daha önce olduğundan daha ileri gidiyorsunuz.

Hafta, 5 Kasım Pazar günü Boğa burcundaki Jüpiter’in ve romantizm ve yaratıcı fantezi evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarım kare yapmasıyla başlıyor. Oğlak burcu, eğer programını sevgilininkiyle uyumlu hale getirebilirsen, gerçekten benzersiz, şehvetli ve eğlenceli bir şey yapabilirsin. Biraz çaba gerektiren şey bu olacak. Eğer aşkı arıyorsanız, güçlü bir fiziksel çekime sahip olduğunuz biriyle tanışmanın tam zamanı.

Bu hafta hafızanıza güvenin

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs ve eğitim eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Bugün çok iyi bir hafızanız var. Bu, bir sınava çalışmak veya eğitiminizi ilerletecek bir proje üzerinde yoğun bir şekilde çalışmak için iyi bir zamandır. Oğlak burcu, bir başkasının çalışmasına da yardımcı olabilirsiniz çünkü ona hem entelektüel hem de duygusal düzeyde ulaşabilirsiniz.”

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.