Oğlak haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | Gizli yetenekleriniz sizi bile şaşırtacak

Oğlak haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor, Oğlak burcu bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Oğlak burcu için uyarıları ve bu haftanın Oğlak burcu yorumları…

Oğlak haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | Gizli yetenekleriniz sizi bile şaşırtacak
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları Oğlak burcu için neler söylüyor? Bu hafta Oğlak burçlarını neler bekliyor? Oğlak burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık Oğlak haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında Oğlakların gizli yetenekleri ortaya çıkacak. 

Hafta, 3 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Mars’la ve gizli yetenekler evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’le 150’lik açı yapmasının etkileri altında başladı. Dünyadan saklanmayı veya daha spesifik olarak dünyadan yapabileceğiniz bir şeyi saklamayı bırakmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Oğlak burcu, risk alıyormuş gibi hissetseniz de bu, neyde iyi olduğunuzu ortaya çıkarmanın zamanıdır. Bu, konfor alanınızın dışına çıkmak için iyi bir enerjidir.

5 Aralık Salı günü Akrep burcundaki Venüs ve grup ve organizasyonlardan oluşan eviniz Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Ağ oluşturma artık kâr sağlıyor. Yeni işlere veya iş fırsatlarına kapı açabilecek kişilerle çevrimiçi olarak bağlantı kurabilirsiniz. Oğlak burcu, gayrimenkul yatırımlarınıza yardımcı olmak veya size kodlama müşterileri getirmek için bir organizasyona katılabilirsiniz. Mesleğinizi destekleyen bir gruba katılmak için iyi bir zaman.

4-10 Aralık haftasında Oğlaklar başkalarına ne yapmaları gerektiğini söylemekten kaçının

Sevdiğiniz insanların yanlış partnerleri seçmesi, onları hak etmeyen işlerde kalması, kötü kararlar vererek kendi yollarına çıkmaları çıldırtıcıdır. Onlar için daha fazlasını istiyorsunuz ve neden bunu bir araya getiremediklerini anlamıyorsunuz.  Ancak başkalarına ne yapmaları gerektiğini, nasıl yaşamaları gerektiğini düşündüğünüzü söylemek yalnızca geri tepecektir . Bunun yerine dinlemek daha iyidir. Bu hafta, hayatınızdaki insanların sevginizi hak etmek için mükemmel olmalarına gerek olmadığını hatırlarsanız, bu kendinize daha kolay davranmanıza da yardımcı olacaktır.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.