Oğlak Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Aşk falından güzel haberler var

Oğlak burçlarını Aralık ayında neler bekliyor? 13 Aralık’ta başlayacak olan Merkür gerilemesi Oğlak burcunu nasıl etkileyecek. Aralık ayında Oğlak burcu aşk, ilişki, para, kariyer, sağlık alanında neler yaşayacak? İşte Oğlak burçlarının Aralık ayında dikkat etmesi gereken günler, uyarılar ve şanslı sayılar ile Merkür retrosu Oğlak etkileri.

Oğlak Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Aşk falından güzel haberler var
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

Oğlaklar Aralık ayına hazır mısın? Yılın son ayı geldi ve hızla 2024’e yaklaşığımız bu günler astroloji olarak hiç olmadığı kadar önemli bir döngü yaratacak. Aralık ayında iki önemli gökyüzü olayı tüm burçları olduğu gibi siz Oğlak burçlarını da derinden etkileyecek. 13 Aralık’ta önce Yay burcunda bir Yeniay yaşacağız. Yeniay’ın etkilerinden çıkamadan aynı gün saat 10.08’de Merkür gerilemesi başlayacak. Oğlak burcundaki Merkür retrosu 2023 yılının sonuna kadar devam edecek. Hatta bir ayağını 2024’e atacak. Aralık ayında Oğlak burçları hem Yeniay hem de Merkür gerilemesi etkilerini derinden hissedecek. Kağıdı kalemi hazırlayın! Oğlak Aralık 2023 aylık burç yorumlarını okurken mutlaka dikkat etmeniz gerekenleri bir kenara not edin. Fırsatlara, tehlikelere önceden hazır olan kazanır unutmayın! Oğlak Aralık 2023 aylık burç yorumlarındaki ‘ayın uyarısı’ ve ‘ayın şanslı sayılarına’ bakmayı da atlamayın.

İşte Merkür gerilemesi ve Yeniay etkileriyle donanacağımız Oğlak Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, kariyer ve aşk falı detayları…

Yay aylık burç yorumu

Doğum günlerinin şenlikler sırasında veya sonrasında olması Oğlaklar için yaygın bir deneyimdir. Muhtemelen ilgi odağı olmanız gerektiğini hissederek büyüdünüz, ancak bu ayın astrolojisi sizi, kendinizi kutlama hakkınızı talep etmeye teşvik ediyor! Bir parti verebilir veya doğum günü tatili planlayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın Aralık sonunu sizin için sezon haline getirin. 

13 Aralık’ta Merkür burcunuzda gerileyerek duygusal yönünüzü harekete geçirecek. Geçmiş anlardan bazılarını yeniden yaşamak için eski fotoğraflara göz atmak veya ev yapımı filmler izlemek zorunda kalırsanız şaşırmayın. Merkür gerileme döngüleri sıklıkla bizi geçmişteki arkadaşlarla yeniden buluşturur veya kaybolan hobilere veya unutulmuş yeteneklere olan ilgimizi yeniden canlandırır. 

Güneş 21 Aralık’ta Oğlak burcuna giriyor ve size kültürel veya ailevi geleneklerinizin kimliğinizi şekillendirmeye nasıl yardımcı olduğunu hatırlatıyor. 22 Aralık’ta Merkür Yay burcuna giriyor ve gerçeğinizi keşfetmeniz için yerleşik inançların altını kazmanıza yardımcı oluyor. Bu süreç, içten konuşmalardan, günlük tutmadan veya öz değerlendirmeden kaynaklanabilir. 26 Aralık’taki Yengeç dolunayı duyguları harekete geçirirken ve sizi daha derin bağlantılar için sevdiklerinize çekerken çok sayıda içgörü var. 

Yengeç dolunayı aşk hayatınızda da parlıyor ve partnerinizin gözden kaçırmış olabileceğiniz olumlu yönlerini takdir etmenize olanak tanıyor. Bir ilişkide zor bir dönemdeyseniz, sezgileriniz kalbinizdeki huzursuzluğu çözmeniz için size rehberlik edebilir. Aralık sonu size endişe veya korku olmadan sevgiye nasıl açık kalabileceğinizi gösterecek. 29 Aralık’ta Venüs Yay burcuna girdiğinde aşk özgürlükle eş anlamlıdır. 

Aralık ayında arkadaşlarınız ve dostlarınız zorlukları aşmanıza yardımcı olabilir

Aralık ayında Oğlak burcu planlarında bazı zorluklarla karşılaşabilir, ancak Merkür ve Venüs bunların üstesinden gelmede yardımcı olacaktır. Sosyal bağlantılarınızdan yararlanarak yılı başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.  Dolayısıyla, yol boyunca engeller olsa da arkadaşlarınız ve bağlantılarınız işleri düzeltmeye yardımcı olabilir ve bu da yılın sizin için iyi bir son olmasını sağlayabilir.

Oğlak ilişki ve aşk falı

Oğlak burcunun aşk burcunda bu ay hayatınız açısından güzel haberler var. Başlangıçta partnerinizle aranızda sürtüşmeler olacak ve ilerleyen aylarda bu sorun çözülecektir. Bundan sonra partnerinize sevginizi kanıtlamanıza gerek yok çünkü o, sizin ilişkiye olan sevginizi ve bağlılığınızı anlayacaktır. 

Oğlak sağlık falı

Sağlık falı, bu ay fiziksel sağlığınızda gelişmeler olacağını öngörüyor. En sevdiğiniz açık hava etkinliklerinin keyfini iyi bir fiziksel sağlıkla çıkarabilirsiniz ve bu, uygun beslenme ve egzersiz yoluyla sürdürülebilir. Yoga ve meditasyonla zihinsel sağlığınız dengede tutulabilir. Herhangi bir küçük rahatsızlıkla karşılaşırsanız, ileride sorun yaşamamak için bir doktora danışmanız tavsiye edilir. 

Oğlak para falı

Aralık ayı Oğlak burcu için mali açıdan harika bir ay olacak gibi görünüyor çünkü mevcut yatırım planlarında iyi gelişmeler olacak. Riskli ve spekülatif yatırımlarınız aynı zamanda iyi getiriler de getirecek ve ortaklarınızla ilişkileriniz de mali durumunuzu artıracaktır. Bu harika bir zaman olsa da, girişiminizi genişletme planlarınızı uygulamadan önce bir astroloğa danışmalısınız. Bu, finans burcunuza göre servetinizi güvence altına almanıza ve artırmanıza yardımcı olacaktır.

Oğlak kariyer ve iş falı

Kariyer burcunuz, olumsuz gezegen koşulları nedeniyle bu ayın Oğlak burcu için ortalama bir ay olacağını söylüyor. Çalışan profesyoneller için tek iyi şey, meslektaşlarıyla kendilerine beklenmedik şekillerde yardımcı olacak uyumlu bir ilişki sürdürmeleridir. Çok çalışmaya ve kendinizi geliştirmeye odaklanın, güzel günler çok yakın. 

Önemli günler: 8, 16 ve 27

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.