Nurgül Yeşilçay’dan hakkındaki kilo iddialarına cevap: “30 günde 17 kilo verilmez kızlar”

Nurgül Yeşilçay, hakkında çıkan 17 günde 30 kilo verdiği haberlerini sosyal medya hesabından yalanladı.

Nurgül Yeşilçay’dan hakkındaki kilo iddialarına cevap: “30 günde 17 kilo verilmez kızlar”
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

Tanınmış sanatçı Nurgül Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yakın zamanda ekranlara veda eden “Veda Mektubu” dizisindeki performansıyla dikkat çeken Yeşilçay, son dönemdeki kilo veriş süreciyle magazin dünyasının ilgi odağı oldu. Bir dedikodu sayfasının onun 30 gün içinde 17 kilo kaybettiğini iddia etmesi üzerine, Yeşilçay bu konuya sessiz kalmayıp kilo verme sürecini detaylarıyla anlattı.

“2 yılda 15 kilo verdim”

Nurgül Yeşilçay, sosyal medya üzerinde dolaşan hızlı kilo kaybı söylentilerine son noktayı koydu. Instagram’da bir gönderi paylaşarak, “30 günde 17 kilo verilmez kızlar…Ben 2 yılda 15 kilo verdim ve bu süreç oldukça zorlu oldu. Hatta ilk aylar hiç vermeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun.” açıklamalarında bulundu.

Stratejisini böyle anlatmıştı!

Nurgül Yeşilçay, kilo verme tecrübesini ve bu süreçte izlediği yöntemleri açıklığa kavuşturdu. İki ayda 15 kilo kaybının ardındaki stratejiyi paylaşarak, gece geç saatlerde yemekten kaçınmanın ve aralıklı oruç benzeri bir beslenme düzeninin önemini vurguladı.

Bir mülakatta şunları söyledi: “Dostlarım, bu yolculukta gerçekten zor zamanlar yaşadım. Yatmadan dört saat önce son yemeğimi yiyordum ve sabahları da uyanıp dört saat aç kalmaya devam ediyordum. Tatlı ve çikolata gibi şeyleri ise oldukça az ve özenle tüketmeye çalışıyordum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.