Nazım Akmandil ailesi kim? Nazım Akmandil kimin oğlu, babası kimdir?

3. kez evlenen Burcu Esmersoy’un eşi de en çok merak edilen konulardan biri oldu. Arama motorlarında en çok Nazım Akmandil kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları araştırıldı. 46 yaşındaki Burcu Esmersoy ile İtalya’da evlenen Nazım Akmandil 30 yaşında. Burcu Esmersoy ile aralarında 16 yaş fark var. Nazım Akmandil’in mesleği ise oyun yazılımcısı.

Nazım Akmandil ailesi kim? Nazım Akmandil kimin oğlu, babası kimdir?
Yayınlama: 06.09.2023
A+
A-

Düzgün fiziği ve paylaşımları ile sık sık magazin basınında boy gösteren Burcu Esmersoy muradına erdi ve 1.5 yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile İtalya’da evlendi. Yakın dostların katıldığı düğüne Burcu Esmersoy’un gözyaşları ve gelinliği damga vurdu. En çok da Burcu Esmersoy’un eşi Nazım Akmandil merak konusu oldu. Oyun yazılımcısı olan Nazım Akmandil 30 yaşında. Burcu Esmersoy ile aralarında 16 yaş var. Burcu Esmersoy ise 46 yaşında.

1.5 yıldır aşk yaşadığı biliniyordu. Çift, İtalya-Portofino’da nikâh defterine imza attı. Peki, Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil ne iş yapıyor, mesleği ne?

Burcu Esmersoy ile nikah masasına oturan Nazım Akmandil ile ilgili araştırmalar bugün itibarıyla artışa geçti. Burcu Esmersoy düğünde iki gelinlik giyerken Esmersoy’un gelinlikleri sosyal medyada büyük beğeni topladı. Öte yandan çift İtalya-Portofino’da nikâh defterine imza attı. İşte Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil hakkında bilgiler!

Nazım Akmandil kimdir, ne iş yapıyor?

Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil 30 yaşındadır. Nazım Akmandil’in babası Hüseyin Akmandil, annesi Nesli Akmandil ve kız kardeşi Nur Akmandil’dir. Nazım Akmandil, cep telefonlarındaki oyunların yazılımlarını yapan yazılımcı olarak biliniyor.

İddialara göre arkadaşıyla birlikte ortak olarak bir şirket kurdu ve bu şirketin adı Good Job Games olarak biliniyor. Akmandil’in sahibi olduğu şirketin mobil oyun uygulamalarının önde gelen firmalarından biri olduğu iddia ediliyor. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.