Müge Anlı’daki Güvenlik Yılmaz kimdir, yaşı kaç? Güvenlik Yılmaz instagram hesabı ne?

ATV ekranlarında her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yaşananlar hayretle izlendi. Müge Anlı’nın yeni sezonunda güvenlik görevlisi olarak canlı yayına çıkan yakışıklılığı ile dikkat çeken Yılmaz’a ablası ölen Nazmiye’nin instagram attığı mesajlar ifşa oldu.

Müge Anlı’daki Güvenlik Yılmaz kimdir, yaşı kaç? Güvenlik Yılmaz instagram hesabı ne?
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanıyor. Bir süredir programda işlenen 22 yaşındaki Nevrigül’ün ölümü kafaları karıştırırken gözler kız kardeşi Nazmiye’ye çevrildi. Her canlı yayında kafa karıştıran ifadeler veren Nazmiye’nin bu kez de instagram mesajları ifşa oldu. İfşa eden kişi ise Müge Anlı’daki güvenlik görevlisi Yusuf oldu.

Nazmiye Tik-tok hesabında yapılan bir yorumdan yola çıkaran güvenlik olan Yusuf’un instagram hesabını buldu ve ona mesaj attı. ‘Neden önüme geçiyon’ yazdığı mesajına cevap olarak güvenlik Yusuf ise ‘ Sizin can güvenliğinizi sağlamak için hngi pozisyon gerekirse öyle davranıyoruz’ dedi. Bunun üzerine Nazmiye ‘Ne ters cevap veriyon be’ diyerek sivri bir çıkış yaptı. Bizim dedikodumuzu yapıyorlar imasında bulunan Nazmiye’ye hem Müge Anlı hem de güvenlik Yusuf gereken cevabı verdi.

Sakin, efendi halleri ile dikkat çeken, siyah tişörtü ve kaslı hali ile birçok kişinin beğenisini kazanan güvenlik Yılmaz Karaman olayı nedir? Gelin baştan başlayalım…

Müge Anlı’da bir süredir cesedi ağaca asılı bulunan Nevrigül olayı konuşuluyor. Nevrigül’ün ailesi, kardeşleri cinayeti çözmek için günlerdir stüdyoya canlı yayına geliyor. İlginç halleri ile dikkat çeken kardeş Nazmiye ise gerek söylemleri gerekse kafa karıştıran tavırları ile şimşekleri üzerine çeken bir isim haline dönüştü. Erkeklerden nefret ediyorum diyen Nazmiye’nin yanında duran güvenlik Yılmaz Karaman’a instagram hesabından DM mesajları yazdığı ortaya çıktı.

Müge Anlı, Nazmiye’nin güvenlik olan Yılmaz Karaman’a attığı mesajları bir bir ifşa etti. ‘Bizi yakıştırıyorlar, dedikodumuzu yapıyorlar’ bu nedenle uyarmak istedim diyen Nazmiye’nin açıklamarı da samimi bulunmadı. Bu olay sonrası güvenlik Yılmaz yeniden merak konusu oldu. Birçok kişi güvenlik Yılmaz Karaman’ın instagram hesabını araştırmaya başladı. Henüz 20’li yaşlarında olan Yılmaz Karaman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunuymuş. 

Güvenlik Yılmaz Karaman instagram hesabı

Programı izlerken soluğu TikTok’ta alanlar Yılmaz Karaman’ı epey beğendiklerine dair sayısız paylaşımda bile bulundu.

Yılmaz Karaman TikTok’ta ‘@ylmzzkrmn’ kullanıcı adıyla paylaşımlarına devam ediyor. 

Instagram’da da @ylmzzkrmn kullanıcı adıyla yer alıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.