Kova haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Engellerin üzerinden atlama zamanı

Kova haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Kova burcunu bu hafta neler bekliyor, Kovalar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Kova burcu için uyarıları ve bu haftanın Kova burcu yorumları…

Kova haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Engellerin üzerinden atlama zamanı
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Kova burcu için neler söylüyor? Bu hafta Kova burçlarını neler bekliyor? Kova burçları 6-12 Kasım haftasında ihtiyaç sahiplerine yardım gündeminizde olabilir. Uzun zamandır görmediğimiz bir aile dostunuzla da görüşmeniz belki de aradaki buzları eritmek için bir fırsat olabilir. 

İşte Kova haftalık burç yorumu…

“Bu hafta engellerin üzerinden kolaylıkla atlayabilirsiniz.

Hafta Jüpiter’in Boğa burcunda olması ve ailenizin evinin Balık burcundaki Neptün’le yarım kare yapmasıyla başlıyor. Bir aile üyesi size her şeyin yolunda olduğunu söyleyebilir ama Örümcek Duyularınız karıncalanıyor. Kova burcu, özellikle sizinle çok sık iletişim kurmayan münzevi bir aile üyesiyle bu, check-in yapmak için iyi bir zaman. Bugün, refah kontrolü yapıyor olabilirsiniz.

Birini hayatına dokunma vakti

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs ve güç eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Kova, bugün son derece etkilisin. Ne yaptığınız önemli değil, bu enerjiyle daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu, daha iyi bir müzakereci, sanatçı, planlamacı ve stratejist olduğunuz anlamına gelir. Bugün, yaratıcı deneyimin zirvesine ulaşabilir ve birisinin hayatına önemli bir katkıda bulunabilirsiniz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.