Kova haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Geçmişin yükünden kurtulun

Kova haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Kova burcunu bu hafta neler bekliyor, Kovalar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Kova burcu için uyarıları ve bu haftanın Kova burcu yorumları…

Kova haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Geçmişin yükünden kurtulun
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-

30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Kova burcu için neler söylüyor? Bu hafta Kova burçlarını neler bekliyor? Ay tutulmasını geride bırakarak başladığımız yeni haftada gökyüzü ve burçlar Ay’ın İkizler burcuna geçişi etkileri altında olacak. Kova burcu haftalık burcuna göre bu hafta duygusal dünyanızda iniş çıkışlar getirebilir. Belki kalbinizde taşıdığınız geçmiş bir acı veya hayal kırıklığı vardır. Bu hafta size o duygusal bagajdan kurtulma fırsatı veriyor. Ancak konu işinize veya işinize geldiğinde, en çok parlayacak olan şey zihinsel gücünüz ve güveninizdir. Bununla birlikte önümüzdeki haftaya ait burcunuz, partnerinize doğru zamanı ve ilgiyi göstermenizi tavsiye ediyor. 

Kariyere odaklanma vakti

Bu hafta kariyerinize odaklanacaksınız. İş yerinde uzun vadeli hedeflerinizi düşünüyor olabilirsiniz veya işiniz için daha büyük projeler geliştiriyor olabilirsiniz. Hatta bir kariyer fırsatıyla ilgili haberler bile duyabilirsiniz veya rolünüz kapsamında daha büyük sorumluluklar üstleniyorsunuz. Geride bıraktığımız ay tutulmasıyla birlikte evinizde ya da ailenizle birlikte değişiklikler yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizi, akrabalarınızı ziyarete gidiyor olabilirsiniz ya da yaşam alanınızı taşıma, yenileme veya düzenleme planları yapıyor olabilirsiniz.

Haftanın uyarısı: Geçmişteki duygusal yüklerden kurtulun 
Haftanın mottosu: Zihinsel güç ve güven 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.