Kova haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Yüzleşmeye hazır olun

Kova haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Kova burcunu bu hafta neler bekliyor, Kovalar bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Kova burcu için mesajları ve bu haftanın Kova burcu yorumları…

Kova haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Yüzleşmeye hazır olun
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Kova burcunu neler bekliyor? Kova haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Kova burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini kariyer alanında hissedecekler. Ay tutulması kariyerle ilgili 10’uncu evinizi harekete geçirdi ve güç ve otoriteyle (kendiniz ve diğerleri) ilgili değişikliklerle yüzleşmenizi gerektirdi. İç yaşamınıza ve duygusal sağlığınıza proaktif bir şekilde öncelik vermek, bir güven dalgası hissetmenize izin vermiş olabilir. Şimdi, sonbaharın ay tutulması ev yaşamınızla ilgili dördüncü eviniz Kova burcunu harekete geçirecek ve duygusal sağlığınızı, köklerinizi ve iç yaşamınızı daha da fazla gündeme getirecek. Daha önce beklemeye alabileceğinizi hissettiğiniz şifa verici kişisel çalışmaya artık ayak uydurmanın zamanının geldiğini fark edeceksiniz.

Peki Kova burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Kova haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Kova burcu,  bu hafta daha sosyal olacaksınız. Katılmak istediğiniz etkinlikler olabilir veya bir süredir görmediğiniz arkadaşlarınız size ulaşabilir. Hatta bir grup etkinliği düzenliyor olabilirsiniz ya da geleceğe ve ilerlemek için neyi başarmak istediğinize odaklanmış olabilirsiniz. Merkür’ün Akrep burcunda buluşmasıyla daha büyük resim temaları üzerinde düşüneceksiniz. Farklı konular, kültürler veya inanç sistemleri hakkında bilgi alıyor olabilirsiniz. Ayrıca yazma veya öğretme çabalarında da ilerleme kaydediyor olabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.