Koç haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Para sizi bulmaya geliyor

Koç haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Koç burcunu bu hafta neler bekliyor, Koçlar bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Koç burcu için mesajları ve bu haftanın Koç burcu yorumları…

Koç haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Para sizi bulmaya geliyor
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Koç burcunu neler bekliyor? Koç haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Koç burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini gelir ve kazançlar alanında etkileyecek. Gelirle ilgili ikinci eviniz ve yakınlıkla ilgili sekizinci eviniz Koç’u harekete geçirerek, sizin için ortaya çıkan temaların artık tamamen kâr hanenizle ilgili olmasını sağlayacak.  İlkbaharda, ortak varlıklara bağlı büyük değişiklikler ve sarsıntılarla uğraşıyordunuz, belki de partnerinizle bir bütçe pazarlığı yapıyor ya da bir iş teklifini ileriye taşımaya çalışıyordunuz. Sonbaharda, neye değer verdiğinizi, kendinize nasıl değer verdiğinizi, öz değerinizi nasıl geliştirdiğinizi ve nakit akışınızı artırmak için becerilerinizi nasıl masaya yatırdığınızı yeniden düşünmeye teşvik edileceksiniz. Özetle Ay tutulması size beklediğiniz parayı kazanmanın yolunu açacak.

Peki Koç burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı

Koç haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Bu hafta Koç burcunda Ay’ın Balık burcuna doğru hareketiyle  iyimser düşüneceksiniz. Yeni bir konu öğrenmeye meraklı olabilirsiniz ya da boş zamanlarınızda okuyup araştırma yapıyor olabilirsiniz. Ayrıca bir yere seyahat ediyor veya bir kursa kaydoluyor olabilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün Akrep burcunda buluşmasıyla, bir arkadaşınızla kaliteli bire bir vakit geçirmek için takılıyor olabilirsiniz veya flört aktivitesinde bir artış yaşayabilirsiniz. Ayrıca bir ilişkinin geleceği hakkında önemli konuşmalar yapıyor olabilirsiniz veya yakınınızdan tavsiye alıyor olabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.