JUMBO HOSTECH by TUSID Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıttı

Gastronomi sektöründeki hızla değişen trendlere ve doğaya saygılı mutfak anlayışına odaklanan JUMBO, HOSTECH BY TUSID Fuarı’nda sürdürülebilirlik ve yaratıcılık temalarını ön plana çıkaran yenilikçi ürünlerini tanıttı.

JUMBO HOSTECH by TUSID Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıttı
Yayınlama: 20.09.2023
A+
A-

Gastronomi dünyasının öncü isimlerinden Jumbo, 2024 yılına özel hazırladığı heyecan verici yeniliklerini, Hostec by TUSID Fuarı’nda paylaştı. Son yıllarda gastronomi dünyasında sürdürülebilirlik temalarına odaklanan mutfaklar ön planda yer alırken Jumbo, sektörün yenilenme sürecini destekleyen ürünlerini sergiledi.

Hızla değişen trendler, farklı tat arayışları, doğaya saygı ve bu değerleri sofraya taşımanın önemini göz önüne alan Jumbo, bu ihtiyaçları karşılayacak sofra üstü ekipmanlarını tanıttı. Jumbo, Hostec by TUSID Fuarı aracılığıyla minimalist düşüncelerini mutfaklarına taşıyan şeflerin beklentilerini; Haute Cuisine ve Nouvelle Cuisine modelleri ile karşılıyor.  JUMBO’nun bu modelleri, porselenin şıklığını ve hijyenini tartışmasız bir şekilde birleştirirken mutfakların zarif ve modern bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Bu modeller sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyen şeflere hitap ediyor. Jumbo, uluslararası otel zincirlerinin tercih ettiği doğa dostu ürünlerden oluşan Koziol ve Guzzini markalarını bünyesine katarken biyolojik atıklardan üretilen modellerini yine ilk kez TUSID’de tanıttı.  

Uluslararası arenada daha da popüler hale gelen ülke turizminin mihenk taşı olan bazı ikonik bölgeleri, çatal, bıçak ve kaşık ürünleriyle farklı bir tarzda birleştiren Jumbo, işletmelere sanatsal bakış ve yaratıcı seçenekler sunuyor.  Sanatla fonksiyonelliği birleştirerek oluşturan bu tasarımları TUSID Fuar’ında ilk kez ziyaretçileriyle buluşturan Jumbo, yenilikçi ürünleriyle sektöre yön vermeye devam ediyor.

Gastronomi dünyasının en son trendlerini ve sürdürülebilirlik ilkelerini bir araya getiren bir platform olan Hostec by TUSID hakkında konuşan Jumbo Genel Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, “JUMBO olarak, gastronomi dünyasında sürdürülebilirlik ve estetiğin ne kadar önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, yeni ürünlerimizde hem çevre dostu malzemeleri kullanıyoruz hem de şeflerin ve restoran sahiplerinin kalite ve estetik anlamda farklarını ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyoruz. Haute Cuisine ve Nouvelle Cuisine serilerimiz, zarafeti ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor, Koziol ve Guzzini markalarımız ise çevreye saygıyı yemeklerin sunumunda ön plana çıkarıyor. Ayrıca, Türkiye’nin ikonik bölgelerini temsil eden çatal, bıçak ve kaşık serilerimizle turistik işletmelere kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlayacak yaratıcı seçenekler sunuyoruz. Bu fuar, yeni ve heyecan verici ürünlerimizi tanıtmak için mükemmel bir platform” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.