İstanbul istifa depremiyle sarsıldı: CHP’de seçimlere günler kala toplu istifa şoku

İstanbul’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 400 kişilik bir grup, toplu olarak istifa ederek AK Parti’ye katıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin de katıldığı törende, yeni üyelere rozetleri takıldı ve katılımın önemi vurgulandı

İstanbul istifa depremiyle sarsıldı: CHP’de seçimlere günler kala toplu istifa şoku
Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-

İstanbul, siyasi sahnede önemli bir değişime tanıklık etti. CHP’li dört yüz üye, AK Parti’ye geçiş yaparak siyasi yelpazede dengeleri değiştirdi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle bu yeni başlangıç kutlandı.

İstanbul’da Siyasi Dönüşüm

İstanbul siyasetinde dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) dört yüz parti üyesi, toplu bir şekilde istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) geçiş yaptı. Bu önemli katılım, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir törenle resmileştirildi.

Yeni Üyelere Rozet Takma Töreni

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yeni üyelere rozetlerini takarak onları partide resmen karşıladı. Törene, Sultangazi Belediye Başkanı Abddurrahman Dursun ve AK Parti Dışişlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zafer Sarıkaya gibi önemli isimlerin yanı sıra, Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden gelen aşiret liderleri ve kanaat önderleri de katıldı.

İstanbul için Yeni Bir Başlangıç

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, törende yaptığı konuşmada, bu katılımın sadece bir tören olmadığını, aynı zamanda İstanbul için yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı. Kabaktepe, “Türkiye’nin liderliğinde büyük mesafeler kat ettik ve şehirlerimizi canlı bir organizma olarak gördük. Hizmet etmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde İstanbul’umuz için en iyi sonucu almayı hedefliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.