İkizler haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Dürüst olmayı seçin

İkizler haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor, İkizler burçları bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta İkizler burcu için uyarıları ve bu haftanın İkizler burcu yorumları…

İkizler haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Dürüst olmayı seçin
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları İkizler burcu için neler söylüyor? Bu hafta İkizler burçlarını neler bekliyor? İkizler burçları 6-12 Kasım haftasında özellikle manevi yönden güçlü hislerle donanacaklar. Haftalık aşk falına gelirsek İkizler, bu hafta aşk ve ilişki hayatınızda dürüst olmanız önemli. Gökyüzü sizi uyarıyor. 

İkizler haftalık burç yorumu…

“Bu hafta ekstra akıllısın.

Bu hafta Boğa burcundaki Jüpiter ve manevi uygulamalar evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarım kare yapmasıyla başlıyor. Bugün meditasyon yapmayı, yoga yapmayı veya şükran günlüğünüze yazmayı atlamak isteyebilirsiniz. Ancak bu aslında bir atılım deneyimleyebileceğiniz, teta durumuna ulaşabileceğiniz veya mükemmel bir baş duruşu yapabileceğiniz bir gün. Hoşunuza gitmese bile, bugün düzenli manevi uygulamanızı takip etmeyi düşünün.

Sevdiğinize karşı dürüst olun

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs ve aile eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Sevdiğiniz biri size karşı dürüst ve derin duygularını ifade edebilir. İkizler burcu, onlardan gelen bu yanıttan biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Belki onlar geniş ailedendirler ve onları sık görmüyorsunuzdur ya da bu kişiyle geçmişte sorunlar yaşamışsınızdır. Ama telafi etmeye ve yeni bir başlangıç ​​yapmaya hazırlar. Artık davayı takip etmek isteyip istemediğinize karar vermek size kalmış.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.