İkizler haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | Sıçramaya hazır olun!

İkizler haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor, İkizler burcu bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta İkizler burcu için uyarıları ve bu haftanın İkizler burcu yorumları…

İkizler haftalık burç yorumu 4-10 Aralık  2023 | Sıçramaya hazır olun!
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları İkizler burcu için neler söylüyor? Bu hafta İkizler burçlarını neler bekliyor? İkizler burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık İkizler haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında İkizler burçları sıçramaya hazır olun!

Hafta, 3 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Mars’la ve ilişkiler evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’le 150’lik açı yapması etkileriyle başladı. Bugün cesaretiniz coşkunuzla eşleşiyor ve yeni bir şey denemeye hazırsınız. Ama aynı zamanda cesur bir enerji de var; bu, ağ olmadan atlamaya istekli olduğunuz anlamına gelebilir. İkizler, kendinizi zorlamak harikadır, ancak kendinizi uçurumun kenarına itme konusunda dikkatli olun.

5 Aralık Salı günü Akrep burcundaki Venüs ve iş eviniz ve iş arkadaşlarınız Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Bugün, sorunlarınızda size yardımcı olacak meslektaşlarınızı bulabilirsiniz. İkizler burcu, çözümleri olan süpervizörler bulabilirsiniz. Kariyer yolunuza odaklanmak için iyi bir zaman. Özgeçmişinizi gönderin veya zam almak için patronunuzla konuşun.

4-10 Aralık haftasında insanları iyi tanımaya ve kendinizi tanıtmaya özen gösterin

Sizin için bu haftanın teması yakınlıktır; etrafınızdaki insanları daha iyi tanımak, yüzeyselliğin ötesinde bağlantılar kurmak ve kendinizi kötü hissettiğinizde sizi ayakta tutabilecek türden bir yakınlık oluşturmak. Her zaman kaygısızca eğlendiğiniz arkadaşlarınız aniden ciddi tartışmalar yapmak isteyebilir, sırlarını itiraf etmek isteyebilir ya da aşık oldukları kişiler, duygularının sandığınızdan daha derin olduğunu ortaya çıkarabilir (ya da tam tersi). Bunun tek taraflı bir değişim olamayacağını unutmayın. Başkalarını tanımak ve güveni artırmak için kendinizin de tanınmasına izin vermelisiniz. Sevdiğiniz insanların yüzeyin altını görmesine izin verin.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.