İkizler haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Para şansı bu hafta sizinle

İkizler haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor, İkizler burçları bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta İkizler burcu için uyarıları ve bu haftanın İkizler burcu yorumları…

İkizler haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Para şansı bu hafta sizinle
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-

30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları İkizler burcu için neler söylüyor? Bu hafta İkizelr burçlarını neler bekliyor? Ay tutulmasını geride bırakarak başladığımız yeni haftada gökyüzü ve burçlar Ay’ın İkizler burcuna geçişi etkileri altında olacak. Ay bu hafta sizin burcunuzda sevgili İkizler. Ay’ın verdiği enerjiyle bu hafta kariyerinizde veya işinizde bu haftanın başında güzel haberler almaya hazır olun. Ancak aynı zamanda iş yerinde rakiplerinizi veya rakiplerinizi yenmenizde zekanız ve zekanız büyük rol oynayacaktır. Mali açıdan bu hafta, ücretsiz haftalık burç uyarınca aracılık, faiz veya komisyon şeklinde gelir kazanımları elde edeceğiniz için son derece faydalı görünüyor. İkizler burcu haftalık burcu, işinizde veya kariyerinizde ani bir başarı ile sosyal çevrenizde itibar ve şöhret kazanacağınızı söylüyor. 

Sağlığınıza dikkat edin

İkizler burcu,  bu hafta işinizde ekstra meşgul olacaksınız. Çok sayıda küçük görevle hokkabazlık yapıyor olabilirsiniz veya iş projeleri geliştiriyor ve ek sorumluluklar üstleniyor olabilirsiniz. Ayrıca sağlığınız konusunda proaktif davranabilir ve düzenli egzersiz yapmak veya besleyici yiyecekler yemek isteyebilirsiniz. Ay tutulması sonrası daha ağır duygular ortaya çıkabilir veya kendi zihniyetinizin sizi bazen ne kadar geride tuttuğunun farkına varıyor olabilirsiniz. Daha sakin hissetmek için astroloji, meditasyon veya günlük tutma gibi manevi uygulamalara yönelmek isteyebilirsiniz.

Haftanın uyarısı: Gizli silahınızdan yararlanın: Zeka 
Haftanın mottosu: Finansal büyüme ve şöhret 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.