İkizler haftalık burç yorumu 27 Kasım-3 Aralık 2023 | Kendini kabul etme vakti

İkizler haftalık burç yorumu 27 Kasım-3 Aralık haftası için neler söylüyor? İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor, İkizler burçları bu hafta 27 Kasım’daki Dolunay’dan nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta İkizler burcu için mesajları ve bu haftanın İkizler burcu yorumları…

İkizler haftalık burç yorumu 27 Kasım-3 Aralık 2023 | Kendini kabul etme vakti
Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

27 Kasım-3 Aralık haftasında İkizler burcunu neler bekliyor? İkizler haftalık burç yorumları 27 Kasım-3 Aralık haftasında İkizler burcundaki Dolunay etkileri altında olacak. Dolunay etkileri altında bu hafta İkizler burçları sizi parlamaya ve sizi geride tutan güvensizliklerden kurtulmaya teşvik ediyor. Başarınızı veya mutluluğunuzu nasıl engellediğinizi fark ediyorsunuz, kendinizi tamamen kabul etmenin hem ışığınızı hem de karanlığınızı kucaklamak anlamına geldiğini anlıyorsunuz. Her yönüyle kabul edilmeyi hak eden, çok yönlü bir varlıksınız. Kusurlarınızı ve kendinizin tamamlanmamış kısımlarını kucaklayın. Hayatın bir sonraki bölümüne güvenle adım atmanız ve kim olduğunuzu tamamen kucaklamanız için anınız.

İkizler haftalık burç yorumu 27 Kasım-3 Aralık 2023

Bu hafta İkizler burcu, yakın ilişkilerinize öncelik vereceksiniz. Partnerinizle veya iyi bir arkadaşınızla kaliteli zaman geçiriyor olabilirsiniz. Ancak, altta yatan ilişki sorunlarıyla yüzleşmeniz veya daha fazla hangi ilişkilere bağlanmak istediğinizi düşünmeniz gerekebilir. Dolunay etkileri altında birçok yeni insanla bağlantı kuruyor olabilirsiniz, bir grup etkinliğine katılıyor veya arkadaşlarınızla planlar düzenliyor olabilirsiniz. Ayrıca, geleceğe yönelik hayalleriniz doğrultusunda çalışırken başkaları tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.