Hatay yerel seçim sonuçları 2019

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için geri sayıma başladı. Hatay’da yaşayan seçmenler Hatay seçim sonuçları ile Hatay ilçe yerel seçim sonuçlarını merak ediyor. Gelin hep birlikte hafızalarımızı tazeleyelim ve 2019 Hatay yerel seçim sonuçları ile Hatay hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı? yanıtlarına bakalım.

Hatay yerel seçim sonuçları 2019
A+
A-

Seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Türkiye 31 Mart 2024 günü yerel seçim sonuçlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Sandığa giderek gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerini seçmek için mührü basacak olan Hatay’da yaşayan seçmenler şimdiden Hatay yerel seçim sonuçlarını aramaya başladı. Biz de referanstürk olarak siz Hataylı seçmenlerimiz için en son yerel seçim sonuçlarını Hatay özelinde hazırladık. Hatay’da 2019 yerel seçimlerini kim kazandı, Hatay’da yerel seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy aldı, Hatay’da hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı, hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını hazırladık. Gelin Hatay’da yerel seçim sonuçları için hafızalarımızı tazeyelim ve 31 Mart Hatay’da yerel seçim sonuçları önce partilerin en son oy oranlarını hatırlayalım!

Hatay yerel seçim sonuçları 2019

Hatay’te 2019 yerel seçimlerinde neler oldu, hangi partinin adayı yüzde kaç oy aldı? Türkiye’nin en önemli seçmen bölgelerinden biri olan Hatay’te yerel seçim sonuçlarını partiler arasında oy dağılımı dikkat çekti. Hatay’te yerel seçim sonuçlarına göre, 2019’da seçimi CHP’nin adayı Lütfü Savaş yüzde 55,16 oy oranı ile kazandı. AK Parti’nin adayı İbrahim Güler ise yüzde 42,81 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. 

İşte 31 Mart 2019 Hatay yerel seçim sonuçları ve Hatay Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları…

 

Hatay yerel seçim sonuçları 2019 ilçe ilçe partilerin oy oranları
Hatay’te ilçe belediye seçim sonuçlarına gelin birlikte bakalım. 2019 yerel seçim sonuçlarına göre Hatay’te hangi ilçede seçimi kim kazandı, Hatay’te ilçe belediye seçim sonuçlarına göre hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

İşte ilçe ilçe Hatay yerel seçim sonuçları…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.