Hamza Yazıcı kaç yaşında, boyu kaç santim? Hamza Yazıcı aslen nereli?

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanınan ve sempatik halleri ise sevilen oyuncu Hamza Yazıcı yeni sevgilisi Hicret ile görüntülendi. Yeni aşka yelken açan Hamza Yazıcı’nın hayatı bu gelişme sonrasında merak edildi. Son olarak Camdaki Kız’da Tako karakterine hayat veren Hamza Yazıcı 1.28 cm boyunda, 31 yaşında İstanbul doğumlu.

Hamza Yazıcı kaç yaşında, boyu kaç santim? Hamza Yazıcı aslen nereli?
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-

Camdaki Kız dizisinde Tako karakterine hayat veren, sevilen, sempatik oyuncu Hamza Yazıcı geçtiğimiz akşam yeni sevgilisi Hicret ile görüntülendi. Daha ilk buluşmamış diyen Hamza Yazıcı’nın hayatı bu gelişme sonrasında yine merak edildi. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde olan Hamza Yazıcı 31 yaşında ve İstanbul Beyoğlu doğumlu. En öok merak edilenlerden biri de Hamza Yazıcı’nın boyu oldu. Hamza Yazıcı 1. 28 cm boyunda. 

Hamza Yazıcı kimdir?

Hamza Yazıcı, 4 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen Hamza Yazıcı, çeşitli kurumlardan temel oyunculuk dersleri almıştır. 2008 yılından beri tiyatrocu olan Hamza Yazıcı, ilk olarak Güldür Güldür programında oynadığı Taylan karakteri ile dikkat çekti. 2019 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler 2 adlı eğlence programında yer almaya başladı.

Sezon finali yapan ‘Camdaki Kız’ dizisinde Tako karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hamza Yazıcı önceki akşam yeni sevgilisi Hicret ile ilk kez görüntülendi.

 Flaşların patlamasıyla Yazıcı, “Arkadaşlar utanıyorum ben pek alışık değilim lütfen zaten Hicret hanımla bu ilk Randevumuz ve ilk buluşmamız” dedi.

Geçtiğimiz yaz sevgilisi Şenay Forbes ile yaptıkları tatilleri ve sevgilisinin bikinili pozları gündem olmuş dillerden düşmemişti.

Sevgilisi Şenay Forbes’den ayrılan Hamza Yazıcı yeni sevgilisi Hicret ile yeni bir aşka yelken açtı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.