Hamileliğine aldırmadan göz kamaştırdı! Burcu Biricik’in davet tarzı sosyal medyayı salladı

Çağla Şıkel’in sunuculuğunu yaptığı Geleceğin Güçlü Kadınları etkinliğe sanat, cemiyet ve spor camiasından birçok ünlü isim katıldı. Onlardan biri de Camdaki Kız dizisinin Nalan’ı Burcu Biricik’ti. 4 aylık hamileliğiyle dikkat çeken Biricik, davet kıyafetiyle de çok beğeni topladı.

Hamileliğine aldırmadan göz kamaştırdı! Burcu Biricik’in davet tarzı sosyal medyayı salladı
Yayınlama: 09.03.2024
A+
A-

Camdaki Kız dizisinin unutulmaz karakteri Nalan’a hayat veren Burcu Biricik, ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ etkinliğine katılan ünlüler arasındaydı. Etkinliğin sunuculuğunu Çağla Şıkel yaparken, 4 aylık hamile olan Biricik, şıklığıyla da göz kamaştırdı.

Kırmızı, karnı açık elbisesiyle geceye damga vuran Burcu Biricik, 4 aylık hamileliğiyle de hayranlarını mest etti. Camdaki Kız dizisinin yıldızı Burcu Biricik, sosyal medyada da çok övgü aldı. ‘Harika görünüyorsun’, ‘Çok güzelsin’, ‘Maşallah sana’ gibi yorumlar yağdı.

Burcu Biricik, 2016’da evlendiği Emre Yetkin’le birlikte yeni bir heyecanın eşiğinde. Biricik bugünlerde anne olmaya hazırlanıyor.

Oyunculuğa hamileliği boyunca ara veren ünlü isim kız bebek bekliyor. Hamileliğinin dördüncü ayını geride bırakan yıldız, bu sürede ailesiyle vakit geçiriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.