Haftalık burç yorumları 25 Eylül-1 Ekim 2023 | Koç burcunda Dolunay etkilerine dikkat!

25 Eylül-1 Ekim 2023 haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Bu hafta Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzünde hangi dizilimlerin etkisi altında olacağız?

Haftalık burç yorumları 25 Eylül-1 Ekim 2023 | Koç burcunda Dolunay etkilerine dikkat!
Yayınlama: 23.09.2023
A+
A-

25 Eylül- 1 Ekim 2023 haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bu haftaya Merkür-Jüpiter üçgeni etkileriyle başlayacağız. Ev, aile, eğitim konularında güzel haberler almamız olası. Bu hafta 29 Eylül’de Koç burcunda bir Dolunay yaşayacağız. Dolunay öncesinde, sırasında ve sonrasında biraz sabırsız, saldırgan ve hırçın bir ruh haline bürünmemiz olası. Bu hafta boyunca karşılaştığınız her türlü zorluğa bardağın yarısı dolu bir zihniyetle ve gerekli bir ders olarak bakıyor olun.  Ayrıca yeni bir konu öğrenmek için motive olmaya uygun bir haftadayız. Terazi sezonuna geçtik. Terazi, ortaklıklara yönelik bir işarettir, bu nedenle kendinizi insanlarla yakın ilişkiler kurmak isterken bulabilirsiniz. Bekarsanız yeni insanlarla tanışmak ve kaynaşmak için çaba harcıyor olabilirsiniz. Zaten birlikteyseniz partnerinize karşı romantik hissedebilir ve onunla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca platonik ilişkilere de öncelik vereceksiniz ve iş yerindeki insanlarla işbirliği yapmak için takım halinde çalışıyor olabilirsiniz veya iyi arkadaşlarınızla sık sık görüşüyor olabilirsiniz. Diğer yandan sanata, modaya ve tasarıma daha çok ilgi duyuyor olabilirsiniz ve şehrinizde biraz alışveriş yapmak veya birkaç kültürel aktiviteye katılmak isteyebilirsiniz.

İşte 25 Eylül-1 Ekim haftalık burç yorumlarının detayları…

Koç haftalık burç yorumu

Bu hafta Koç burçları öğrenmeye ilgi duyacaksınız. Kendinize ait bir zamanda kitap okuyor ve araştırma yapıyor olabilirsiniz, bir kursa kaydoluyor ya da bir belgesel izliyor olabilirsiniz. Ayrıca yazma veya öğretme işlerinde ilerleme kaydedebilirsiniz veya seyahat ediyor olabilirsiniz.  Hayatınızdaki yakın ilişkilere odaklanacaksınız. Yeni biriyle çıkıyor ve bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Ayrıca iş yerinde bir partnerle yakın çalışıyor olabilirsiniz veya arkadaşlarınızla buluşmalar planlıyor olabilirsiniz.

Boğa haftalık burç yorumu

Bu hafta Boğa burcu iç gözlemsel olacaksınız. Geliştirmek istediğiniz davranışları belirliyor olabilirsiniz ve ilişki çatışmalarına nasıl farklı şekilde tepki verebileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ayrıca birkaç fatura ödemeniz veya daha büyük bir satın alma işlemi yapmanız gerekebilir. İşyerinde motive olacaksınız ve yeni projelere başlıyor veya iş fırsatları hakkında haberler alıyor olabilirsiniz. Ayrıca egzersiz yapmak için zaman ayırarak, doktora giderek veya kendinize sağlıklı yemekler pişirerek vücudunuza bakım yapıyor olabilirsiniz.

İkizler haftalık burç yorumu

Duygularınız bu hafta ilişkilerinize bağlı olacak Sevgili İkizler. Bir arkadaşınızla buluşuyor, randevuya çıkıyor veya mevcut partnerinizden daha fazlasını görüyor olabilirsiniz. Ancak birisinin yanında nerede durduğunuz konusunda duygusal olabilirsiniz ya da partnerinizin ya da arkadaşınızın desteğinize ihtiyacı olabilir. Terazi sezonunda, rahatlamak ve kendi zamanınızda yapmaktan keyif aldığınız aktiviteleri yeniden keşfetmek için işinizde yavaşlayacaksınız. Tutkulu olduğunuz bir hobi geliştiriyor olabilirsiniz veya yaratıcı fikirlerle tanışabilirsiniz.

Yengeç haftalık burç yorumu

Yengeç burcunda bu hafta işinizde ekstra meşgul olacaksınız. Aynı anda çok sayıda küçük görevle hokkabazlık yapıyor olabilirsiniz veya yeni iş sorumluluklarıyla karşılanabilirsiniz. Organize olmak ve üretken olmak isteyeceksiniz. Buna ek olarak, bir egzersiz dersine sıkılıyor olabilirsiniz veya iyi beslenmek veya daha erken uyumak için çaba gösteriyor olabilirsiniz. Terazi mevsiminin başlamasıyla birlikte ailenizle vakit geçiriyor, taşınıyor veya evinizi dekore ediyor olabilirsiniz. Siz de yaşam alanınıza yerleşmiş hissediyor olabilirsiniz ya da çocukluğunuza yansıyor olabilirsiniz.

Aslan haftalık burç yorumu

Aslan burcunda bu hafta kendinizi rahat ve neşeli hissedeceksiniz.  Arkadaşlarınızla takılıyor veya flört ediyor olabilirsiniz. Ayrıca yaratıcı hobilere yöneliyor olabilirsiniz ve benzersiz ilgi alanlarınızı ve kişiliğinizi insanlara gösterme konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Terazi sezonu başlarken işiniz için bir web sitesi, yazı, podcast veya sunum gibi iletişim temelli çalışmalar geliştiriyor olabilirsiniz. Ayrıca bir yere seyahat ediyor veya şehrinizin çevresindeki etkinliklere katılıyor olabilirsiniz. Ayrıca kendinize pratik bir beceri seti öğretmek veya okumaya zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Başak haftalık burç yorumu

Başak burcu, bu hafta evinize yakın kalacaksınız. Ailenizi görüyor ya da onlara yetişmek için onları arıyor olabilirsiniz ya da çocukluk anılarınız konusunda biraz duygusal olabilirsiniz. Ayrıca yaşam alanınızı temizlemeye ve düzenlemeye çağrıldığınızı da hissedebilirsiniz. Terazi sezonu başlarken iş yerinde yeni projeler geliştiriyor olacaksınız ve bir zam veya terfi almaya hazır olabilirsiniz. Serbest meslek sahibiyseniz işinizi büyütmenin ve daha fazla para kazanmanın yollarını buluyor olabilirsiniz. Öte yandan, oldukça fazla alışveriş yapabilirsiniz.

Terazi haftalık burç yorumu

Bu hafta evden çıkıp Teraziler çevreyi keşfedeceksiniz. Bir yere günübirlik geziye çıkıyor, ayak işlerini yapıyor ya da arkadaşlarınızla kahve içmek için buluşuyor olabilirsiniz. Ayrıca projeler yazmaya veya konuşmaya eğilimli olabilirsiniz veya kendinize yararlı bilgiler okuyarak ve öğreterek zaman harcıyor olabilirsiniz.  Sezonunuz başladığında kendinizi çok daha enerjik hissedeceksiniz ve ulaşmak istediğiniz hedeflerin bir listesini hazırlıyor olabilirsiniz. Tutkulu olduğunuz ilgi alanlarınızı da keşfediyor olabilirsiniz veya görünüşünüze ekstra dikkat gösteriyor olabilirsiniz.

Akrep haftalık burç yorumu

Bu hafta Akrep burcunda finansal konularda duygusal olabilirsiniz. İlgilenmeniz gereken çok sayıda harcama ortaya çıkabilir veya alışveriş yapıyor ve kendinize harcama yapıyor olabilirsiniz. Ayrıca iş yerinde projeler geliştiriyor veya kendi işinizi büyütmenin yollarını buluyor olabilirsiniz. Terazi mevsimi başladığında enerjinizin azaldığını hissedebilir veya yalnız kalmak için daha fazla zamanınız olabilir. Normalde halının altına süpürdüğünüz duygularla yüzleşiyor olabilirsiniz ve terapiye, manevi bir uygulamaya veya diğer tür içsel iyileştirme çalışmalarına yöneliyor olabilirsiniz.

Yay haftalık burç yorumu

Bu hafta kendiniz için ne istediğinizi yansıtacaksınız. Kişisel hedeflerinizi düşünüyor olabilirsiniz veya yeni ve olumlu bir fırsatla ilgili haberler duyabilirsiniz. İnsanların size ulaştığını fark edebilirsiniz ve hem işte hem de kişisel yaşamınızda kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Terazi sezonu başlarken arkadaşlarınızla buluşuyor veya bir grup etkinliği düzenliyor olabilirsiniz. Doğum günü partilerine, bir düğüne katılmak veya işiniz için ağ oluşturmak gibi diğer insanlara yönelik taahhütlerle meşgul olacaksınız.

Oğlak haftalık burç yorumu

Bu hafta Oğlak burçları kendi içlerine saklanma hissiyle dolacak. Kendinizi düşük enerjili veya hassas hissedebilirsiniz ve günlük tutmak, meditasyon yapmak veya manevi veya yaratıcı bir uygulamaya katılmak için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Ayrıca sizi geride tutan sınırlayıcı zihniyetlerle de yüzleşiyor olabilirsiniz. Terazi sezonu başlarken olumlu kariyer haberleri alabilirsiniz veya büyük bir iş projesini başlatmaya hazırlanıyorsunuz. Ayrıca işiniz için daha fazla ilgi veya övgü alıyor olabilirsiniz veya uzun vadeli kariyer hedeflerinizi ve hangi yöne gitmek istediğinizi değerlendiriyorsunuz.

Kova haftalık burç yorumu

Kova burcu, bu hafta insanlarla bağlantı kuracaksınız. Katılacak grup aktiviteleriniz olabilir veya bir arkadaşınızla akşam yemeği yiyor olabilirsiniz. Yine de bir arkadaşlık konusunda duygusal olabilirsiniz ya da ne tür bir topluluğa ait olmak istediğinizi düşünüyorsunuz. Terazi sezonu başlarken seyahat planları yapıyor olabilirsiniz ya da yeni bir konu öğrenmenin heyecanını yaşıyorsunuz. Bir kursa kaydoluyor olabilirsiniz ya da boş zamanlarınızda okuma ve araştırma yapıyor olabilirsiniz. Ayrıca yazma veya topluluk önünde konuşma ile ilgili fırsatlar da elde edebilirsiniz.

Balık haftalık burç yorumu

Balık burcu, bu hafta iş yerinde büyük projelerle uğraşacaksınız. Yeni iş fırsatlarını duyuyor olabilirsiniz veya birlikte çalıştığınız insanlar tarafından görüldüğünü ve takdir edildiğini hissediyor olabilirsiniz. Ayrıca ilerlemek için hangi uzun vadeli kariyer hedeflerine ulaşmak istediğinizi de düşünüyor olabilirsiniz. Terazi sezonu başlarken ilişkilerinizde daha derinlere inecek ve herhangi bir ilişki çatışmasında oynadığınız rolü daha iyi anlayacaksınız. Öte yandan, daha fazla para harcıyor olabilirsiniz veya geleceğiniz için yatırım yapıyor ve tasarruf yapıyor olabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.