Günlük burç yorumları 12 Kasım 2023 ilişki, iş, para, aşk falı | Mars-Uranüs karşıtlığı korkutacak

Günlük burç yorumları 12 Kasım 2023 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı haberimizde. 12 Kasım Pazar günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtlar 12 Kasım günlük burç yorumlarında…

Günlük burç yorumları 12 Kasım 2023 ilişki, iş, para, aşk falı | Mars-Uranüs karşıtlığı korkutacak
Yayınlama: 12.11.2023
A+
A-

12 Kasım 2023 Pazar günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Gökyüzü halen Akrep burcundaki Ay’ın etkileri altında. İnatçı, hırslı, dediğim dedik günlerden geçiyoruz. Gökyüzünde ayrıca bugün Mars-Uranüs karşıtlığı var. Mars-Uranüs karşıtlığı etkilerini hepimizi sağlık alanında biraz zorlayabilir. Bu karşıtlık hepimizi sakinlikten ani kaygıya doğru savurabilir. Bir anda yerimizden sıçrayacağımız korkular yaşamamış mümkün. Mars-Uranüs karşıtlığı demek biraz kaza ihtimalinin artması demek. Aman dikkat!

İşte Mars-Uranüs karşıtlığı etkileri altındaki 12 Kasım günlük burç yorumları…

Koç günlük burç yorumu

Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şeyler yapmak için harika bir gün. İş dünyasında kâr, bugün birçok tüccarın ve iş adamının yüzüne neşe getirebilir. Aile üyelerinden alacağınız iyi tavsiyeler zihinsel baskınızı azaltacaktır. Aşkın müziği her zaman onunla ilgilenenler tarafından duyulur. Bugün sizi bu dünyanın tüm şarkılarını unutacak o müziği duyacaksınız. Bugün boş zamanlarınızda, önceden planladığınız ve gerçekleştirmeyi düşündüğünüz ancak bir türlü gerçekleştiremediğiniz görevleri yerine getireceksiniz. Eşinizle geçireceğiniz harika bir gün olacak. Bugün evinizin çatısında uzanırken açık, berrak gökyüzüne bakmayı seveceksiniz. Böylece boş zamanınızın tadını çıkaracaksınız.

Boğa günlük burç yorumu

Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şeyler yapmak için harika bir gün. Bugün kardeşleriniz sizden maddi yardım isteyebilir ancak onlara yardım etmek mali yükünüzü artırabilir. Ancak durum yakında düzelecektir. Bir arkadaşınızın sorunları kendinizi kötü ve endişeli hissetmenize neden olabilir. Sevgilinizden ya da eşinizden gelecek güzel bir iletişim ya da mesaj bugün moralinizi yükseltecek.  Evinden uzakta yaşayanlar, akşam işlerini tamamladıktan sonra boş zamanlarını parkta veya sessiz bir yerde geçirmeyi tercih ediyor. Eşiniz gerçekten sizin meleğinizdir ve bunu bugün bileceksiniz. Birinin sosyal bir amaç için gönüllü olmasına yardım etmek, enerjinizi harika bir tonik gibi artırabilir.

İkizler günlük burç yorumu

Dinlenme ve eğlence dolu bir gün. Bu burcun köklü ve tanınmış iş adamlarının bugün paralarını çok dikkatli bir şekilde yatırmaları gerekiyor. Yakınınızdaki biri son derece öngörülemez bir ruh hali içinde olacak. Özel bir gün olması için küçük nezaket ve sevgi gösterin. Görünümünüzü iyileştirecek ve potansiyel ortakların ilgisini çekebilecek değişiklikler yapın. Eşiniz bugün size onun hayatındaki değerinizi anlatan güzel sözlerle gelecek. Bugün bu burcun tüccarları ve işadamları için iş dünyasında kâr, bir hayalin gerçekleşmesi olacak.

Yengeç günlük burç yorumu

Başkalarının ihtiyaçları, kendinize bakma arzunuzu engelleyecektir. Duygularınızı tutmayın ve rahatlamak için sevdiğiniz şeyleri yapmayın. Önemli kişiler, özel bir sınıfı olan her şeyi finanse etmeye hazır olacaktır. Sevdiklerinizle tartışmaya yol açabilecek tartışmalı konulardan kaçınmalısınız. Bugün romantizm için oldukça karmaşık bir hayat. Bugün boş zamanınız olacak ve bunu meditasyon yapmak için kullanabilirsiniz. Bu nedenle bugün zihinsel olarak huzur içinde kalacaksınız. Eğer bugün hayat arkadaşınızın tatlı yeme isteği ya da sadece sarılma isteği gibi küçük taleplerini görmezden gelirseniz, canı yanabilir. İçinizde sakin kalacaksınız, bu yüzden evinizde güzel bir atmosfer yaratabileceksiniz.

Aslan günlük burç yorumu

Mutlu bir gün için zihinsel gerginlik ve stresten kaçının. Anne-babanız desteklerini artırdıkça mali sıkıntılar aşılacak gibi görünüyor. Kızınızın hastalığı ruh halinizi alt üst eder. Hastalığının üstesinden gelirken moralini yükseltmesi için ona sevginizi verin. Sevginin gücünün dikkate değer iyileştirme potansiyelleri vardır. Bugün sevgilinizle bir gezi planlayacaksınız ancak önemli bir işiniz nedeniyle gidemeyeceksiniz. Bu, sevgilinizle aranızda hararetli bir tartışmaya yol açabilir. Çoğu şeyin istediğiniz gibi gittiği, ışıltılı bir kahkaha dolu gün. Eşiniz bugün oldukça romantik görünüyor. Kendinize davranmak iyi bir fikir ve uzun bir haftanın ardından bunu hak ediyorsunuz. Arkadaşlarınızın devreye girmesine izin verirseniz daha çok keyif alabilirsiniz.

Başak günlük burç yorumu

Vücut ağrıları ve strese bağlı sorunlar göz ardı edilemez. Günübirlik yaşama ve eğlenceye çok fazla zaman ve para harcama eğiliminizi kontrol edin. Aile üyeleriniz muhtemelen köstebek yuvasından bir dağ yaratacaktır. Bugün kartta romantik etkiler güçlü. Bugün, tüm işlerinizi bir kenara bırakarak, zamanınızı onlarla geçirerek eşinize sürpriz yapabilirsiniz. Bugün eşinizle hayatınızın en güzel arifesi olabilir. İçinizde süregelen bir çatışma nedeniyle bugün kimseye haber vermeden evden gizlice çıkabilir ve çözüm de bulamayabilirsiniz.

Terazi günlük burç yorumu

Yüzünüzde gülümsemenin daima olacağı ve yabancıların tanıdık geleceği bir gün. Geçmişte parasını yatırıma dönüştüren kişilerin bugün bu yatırımdan fayda sağlaması muhtemeldir. Duygusal güvence arayanlar büyüklerinin yardıma geldiğini görebilirler. Bugün, ne kadar güzel bir iş yaptığınızı göstermek için sevginiz çiçek açıyor. Bu burcun öğrencileri tüm gün boyunca cep telefonlarıyla meşgul olabilirler. Bugün evlilik hayatınızın en güzel gününü yaşayacaksınız. Özel biriyle mum ışığında akşam yemeği, hafta boyunca biriktirdiğiniz tüm yorgunlukları ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir.

Akrep günlük burç yorumu

Bazı aile üyeleri kıskanç davranışlarıyla sizi rahatsız edebilir. Ancak öfkenizi kaybetmenize gerek yok, aksi takdirde durum kontrolden çıkabilir. Tedavi edilemeyen şeye katlanmak gerektiğini unutmayın. Yeni sözleşmeler kazançlı görünebilir ancak istenildiği gibi kazanç sağlamayacaktır. Konu para yatırmaya geldiğinde aceleci kararlar vermeyin. Uzak yerlerden akrabalarınız bugün sizinle iletişime geçecek. Sevgilinizin dengesiz davranışları bugün romantizmi mahvediyor. Bu burcun ev hanımları ev işlerini tamamladıktan sonra bugün boş zamanlarında televizyonda film izleyebilir veya cep telefonlarıyla meşgul olabilirler. Günlük ihtiyaçlarınızın karşılanamaması nedeniyle evlilik hayatınız bugün strese girecek. Yemek, temizlik, diğer ev işleri vb. herhangi bir konu olabilir. Bugünkü işlerinizi yarına ertelemeniz durumunda olumsuz sonuçlarla karşılaşmak zorunda kalabilirsiniz.

Yay günlük burç yorumu

Yaşlıların sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Yeni sözleşmeler kazançlı görünebilir ancak istenildiği gibi kazanç sağlamayacaktır. Konu para yatırmaya geldiğinde aceleci kararlar vermeyin. Bir arkadaşınızın sorunları kendinizi kötü ve endişeli hissetmenize neden olabilir. Aşk ve romantizm sizi mutlu bir ruh halinde tutar. Bugün bütün gününüzü tek başınıza bir odada kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Birlikte bir gün geçirmek için mükemmel fikriniz bu olurdu. Bugün hayat arkadaşınızla dışarı çıkıp birlikte harika vakit geçirebilirsiniz. İşadamları durmuş olan planlarını bugün yeniden canlandırmayı düşünmeli.

Oğlak günlük burç yorumu

Spor müsabakalarına katılmanızı sağlayacak fiziksel rahatsızlıklardan kurtulma şansınız yüksektir. Hatta bugün kimseye borç vermeye çalışmayın ve gerekirse borcu ne kadar sürede ödeyeceğini yazılı olarak bildirin. Partneriniz destekleyici ve yardımcı olacaktır. Sevdiğiniz kişinin yanında olmadan muhtemelen boş bir deneyim yaşayacaksınız. Öğrencilere zamanlarını arkadaşlarıyla dolaşarak ve takılarak boşa harcamamaları tavsiye edilir. Bu onların kariyerlerinin zirvesidir ve burada çalışmaları ve hayatta ilerlemeleri gerekir. Bugün eşiniz size pek de iyi olmayan yönlerini gösterebilir. Bugün yeni bir işe başlamanız için güzel bir gün.

Kova günlük burç yorumu

Sağlığın mutlaka bakıma ihtiyacı vardır. Günü yaşama ve eğlenceye çok fazla para harcama eğiliminize dikkat edin. Ailenin herhangi bir üyesinin davranışından dolayı rahatsız kalabilirsiniz. Onlarla konuşmalısın. Romantik duygular bugün karşılık bulacak. Bugün, zamanınızın çoğunu tükettiği için insanlarla dedikodu yapmaktan kaçınmalısınız. Bugün eşinizle birlikte eski güzel romantik günlerinizi yeniden yaşayacaksınız. Bugün, herhangi bir çatışma nedeniyle rahatsız hissedebilirsiniz. Bu konuyu aile bireylerinizle konuşup çözüm aramalısınız.

Balık günlük burç yorumu

Muazzam güveniniz ve kolay çalışma programınız, bugün size rahatlamak için yeterli zaman sağlıyor. Bugün tecrübeli bir kişinin tavsiyesi olmadan maddi kayıp yaratabilecek herhangi bir adım veya davranışta bulunmayınız. Arkadaşlar akşam için heyecan verici bir şeyler planlarken gününüzü aydınlatacak. Sevdiğinizin kollarında huzur bulacaksınız. Bugün üstlenilen inşaat işi sizi memnun edecek şekilde tamamlanacak. Görünüşe göre eşiniz size sahip olduğu için kendini şanslı hissediyor. Bugün bu anın en iyisini kullanın. Sevdiklerinize iyi bakmak iyidir ama onlara bakarak sağlığınızı gözetmeyin.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.