Günlük burç yorumları 11 Ekim 2023 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı | Plüton retrosuna dikkat

Günlük burç yorumları 11 Ekim 2023 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı haberimizde. 11 Ekim Çarşamba günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtlar 11 Ekim günlük burç yorumlarında…

Günlük burç yorumları 11 Ekim 2023 ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı | Plüton retrosuna dikkat
Yayınlama: 11.10.2023
A+
A-

11 Ekim 2023 Çarşamba günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bugün gökyüzünde Plüton gerilemesi etkileri var. Plüton retrosu etkileriyle tüm burçlarda bir içe kapanma, kendiyle başbaşa kalma isteği yaratacak. Plüton gerilemeleri yüzleşmek için şahane zamanlardır. Özellikle hayatınızda büyük atılımlar yapmak istiyorsanız bu retronun gücünden faydalanın deriz. Plüton retosu sürecinde içimizde bastırdığımız, yok saydığımız duygularımız dışarı vurabilir. Kavgacı ve biraz agresif kişiliklere dönüşebiliriz. Aman dikkat!

Bugün ayrıca evle, aileyle ilgili meseleler zamanınızı ve enerjinizi alabilir. Eğer tamamlanması gereken önemli işleriniz varsa zamanınızı iyi planlayın. Bugün enerjinizi yükseltmek yada korumak için sevdiklerinizle keyifli zamanlara yer açın. 

İşte 11 Ekim günlük burç yorumları ve bugünün ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı…

Koç günlük burç yorumu

İrade eksikliğiniz sizi duygusal ve zihinsel tutumların kurbanı haline getirebilir. Öfkenizi kontrol altında tutun ve ofisteki herkese iyi davranın. Bu yoldan sapmak işinize mal olabilir ve dolayısıyla maddi durumunuz doğrudan kötüleşebilir. Eşinizle sinemada geçireceğiniz akşam veya akşam yemeği sizi rahat ve harika bir ruh halinde tutacak gibi görünüyor. Aşk tıpkı bahar gibidir; çiçekler, hava, güneş ışığı, kelebekler. Bugün romantik gıdıklamayı hissedeceksiniz. İşin yavaş ilerlemesi küçük gerginlikleri de beraberinde getiriyor. Eğitiminiz veya işiniz nedeniyle evden uzakta yaşıyorsanız, bugün boş zamanınızı aile üyelerinizle konuşarak değerlendirin. Konuşma sırasında siz de duygusallaşabilirsiniz. Bugün dünya kıyamet kopabilir ama hayat arkadaşınızın kollarından çıkamayacaksınız.

Koç ilişki ve aşk falı

Sevgi ve tutku şu anda ilişkinizi düzeltebilecek iki şeydir. Duygularınızı göstermekten korkmayın. Bekar burçlar bugün aşklarıyla konuşacak.

Bugün otobüs veya trenle seyahat etmek için mükemmel bir gün. Uçakla seyahat eden insanlar bugün bazı şanssızlıklar yaşayabilirler.

Koç para falı

Jüpiter bugün sizin için pek de şanslı bir enerji yaymıyor. Trafikte dikkatli olun.

Koç kariyer ve iş falı

Mars şu anda sizi tüm enerjisiyle besliyor. Herkese tam olarak kim olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi göstereceksiniz.

Koç sağlık falı

Bağışıklık sisteminiz giderek daha iyi hale geliyor. Bol meyve ve sebze yemeye devam edin. Sulu kalmayı unutmayın.

Koç günün uyarısı

Kendinizi daha iyi ve daha az yalnız hissedeceksiniz. Kendinizi aile üyeleriyle veya arkadaşlarınızla çevreleyin. Geçmişe dair bir hatıra bazı rahatsızlıklara neden olacak.

Boğa günlük burç yorumu

İrade eksikliğiniz sizi duygusal ve zihinsel tutumların kurbanı haline getirebilir. Ekstra para kazanmak için yenilikçi fikrinizi kullanın. Sevdiklerinizle tartışmalara neden olabilecek sorunlardan kaçınmanız en iyisidir. Bugün sevdiğinizin duygularını anlayın. Patronunuzu ve kıdemlilerinizi evinize davet etmek için iyi bir gün değil. Bugün, kayınvalidenizden sizi üzebilecek kötü bir haber alabilirsiniz. Sonuç olarak, sadece düşünerek çok zaman harcayabilirsiniz. Bugün ‘çılgınlık’ günü! Eşinizle aşkın ve romantizmin uç noktalarına ulaşacaksınız.

Boğa iişki ve aşk falı

Tek burçlar Terazi burçlarından uzak durmalıdır. Zorluk zamanlarında ilişkiniz giderek güçlenir. Şu anda ilişkinizde tutku eksik.

Kısıtlı bir bütçeyle de seyahat edebileceğinizi biliyor musunuz? Seyahat etmenin daha ucuz alternatifi hakkında interneti araştırın.

Boğa para falı

17 ve 19 sayıları bugün için şanslı sayılarınızdır.

Boğa kariyer ve iş falı

Kendinizi motive ve ilham verici hissedeceksiniz ve kariyerinizde size yardımcı olan biri size yaklaşacak. Yaratıcı enerjinizin akmasını sağlayın ve yaptığınız işten emin olun.

Boğa sağlık falı

Fast food yemek yerine sağlıklı, besleyici bir yemek yemeniz vücudunuz için harika olacaktır. Sigara içiyorsanız, bugün sigarayı azaltmaya başlama günüdür.

Boğa günün uyarısı

İkizler burcuyla vakit geçirmek kendinizi daha dengeli ve odaklanmış hissetmenize yardımcı olacak ve bu da önünüzdeki birçok zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

İkizler günlük burç yorumu

Stresin göz ardı edilmesine gerek yoktur. Hızla tütün ve alkol kadar ciddi bir salgın haline geliyor. Yeni bir mali anlaşma sonuçlanacak ve taze para gelecek. Akrabalarınız destek sağlayacak ve kafanızı kurcalayan yükü kaldıracak. Aşk yolculuğu tatlı ama kısa sürdü. Patronunuz bugün çalışmanızı övebilir. Bugün boş zamanlarınızda berrak gökyüzünün altında yürümeyi ve temiz havayı solumayı seveceksiniz. Zihinsel olarak sakin kalacaksınız, bu da gün boyu size fayda sağlayacaktır. Siz veya eşiniz bugün yatakta incinebilirsiniz, o yüzden birbirinize karşı nazik olun.

İkizler ilişki ve aşk falı

Eski sevgiliniz size ulaşmaya çalışırsa çok şaşırmayın. Onların duygularına saygılı olun ama kendi duygularınıza sadık kalın.

Yoğun bir seyahat haftasına hazır olun.

İkizler para falı

Daha az gidilen yol size en fazlasını sunabilir.

İkizler kariyer ve iş falı

Haftanızı düzene koymak için bugünü kullanın. Market alışverişi yapın ve gerçekçi bütçeler belirleyin.

İkizler sağlık falı

Kendinizi zorlamaktan kaçının. Dinlenme hem bedeni hem de zihni iyileştirmek için önemlidir. Uygun zaman ayırmanız sizi çok daha verimli bir haftaya hazırlayacaktır.

İkizler günün uyarısı

Bazen duygularımız durumlara beklediğimizden farklı tepkiler verebilir. Gerçek duygular her zaman galip gelir.

Yengeç günlük burç yorumu

Sağlık biraz dikkat gerektirir. Bugün bazı iş adamlarının yakın bir arkadaşlarının yardımıyla parasal çıkarlar elde etmesi muhtemeldir. Bu para birçok sıkıntınızın üstesinden gelebilir. Çocuğunuz için özel bir şeyler planlayın. Bunları başarabilmeniz/yürütebilmeniz için gerçekçi planlar yaptığınızdan emin olun. Gelecek nesliniz sizi her zaman bu hediyeyle hatırlayacak. Aşk tıpkı bahar gibidir; çiçekler, hava, güneş ışığı, kelebekler. Bugün romantik gıdıklamayı hissedeceksiniz. Daha iyi kariyer beklentileri için yapılan yolculuk gerçekleşebilir. Bunu yapmadan önce ebeveyn izninizi alın, aksi takdirde daha sonra itiraz edebilirler. Seyahat faydalı ama pahalı olacaktır. Bugün eşinizle fiziksel yakınlığınız en iyi şekilde olacak.

Yengeç ilişki ve aşk falı

Uzak mesafe ilişkisi içinde olan Yengeç burçları bugün partnerlerini çok özleyecekler. İkinizin de size yakın hissetmesinin bir yolunu bulmaya çalışın. Tek burçlar Koç burçlarının etrafında cilveli hissedebilir.

Seyahat etmek için ideal yer, en iyi arkadaşınızın yaşadığı yer olacaktır. Yakın ya da uzak, onları görmenin tam zamanı.

Yengeç para falı

Bugün şanslı sayınız 7, 99, 10 ve 42 olacak. Sosyal durumda biraz şans bekleyin.

Yengeç kariyer ve iş falı

İşsiz işaretlerin iş bulmak için gerçekten biraz daha çaba harcaması gerekiyor. O röportajı gerçekleştirin. CV’nizi dağıtın. Arkadaşlarınızı arayın ve iş fırsatlarını isteyin. Bunu gerçekleştir!

Yengeç sağlık falı

Sonuç olarak, bugün iyi gidiyorsun Yengeç burcu. Düzenli olarak ilaç kullanması gereken biriyseniz, ilacı gerçekten almanız için kendinize bir hatırlatıcı kurduğunuzdan emin olun.

Yengeç günün uyarısı

Şu anda çok fazla şey yaşıyorsunuz. Ailenizin ve arkadaşlarınızın bu durumdan haberdar olduğundan emin olun. Seni desteklemek için orada olmak istiyorlar.

Aslan günlük burç yorumu

Sağlığınıza özellikle tansiyon hastalarınıza ekstra dikkat edin. Toksik haldeki eşyalarınızı kaybedebileceğiniz için bugün alkol veya benzeri bir maddeyi tüketmekten kaçınmalısınız. Akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın mali durumunuzu yönetmesine izin vermeyin, aksi takdirde yakında bütçenizi aşabilirsiniz.  Romantizm zevkli ve son derece heyecan verici olacaktır. Bugün iş yerinde her şey sizin lehinize görünüyor. Bilmeden aile üyelerinizin duygularını incitebilecek bir şey söyleyebilirsiniz. Bundan dolayı pişmanlık duyarak tüm zamanınızı bunu telafi etmeye harcayacaksınız. Eşiniz gerçekten sizin meleğinizdir ve bunu bugün bileceksiniz.

Aslan ilişki ve aşk falı

Bir süre ilişki içinde olduğunuzda kendinizi biraz kaybetme eğilimindesiniz. İster tek başınıza ister ekibinizle vakit geçirerek kendinize kim olduğunuzu hatırlatın. Birkaç kokteyl ve kahkaha hatırlamanıza yardımcı olacaktır.

Bir sonraki seyahatiniz Paris gezisi olmalı. Kruvasan yerken Fransız sanatına aşık mı oldunuz? Kulağa cennet gibi geliyor değil mi?

Aslan para falı

Etrafınızda sevdiğiniz insanlarla birlikte olduğunuzda kendinizi en şanslı hissedeceksiniz. Tadını çıkar.

Aslan kariyer ve iş falı

İşletme veya finans alanında kariyeri olan Aslan burçları biraz daha stresli bir gün geçirecekler ama sonunda buna değecek. Banka ekstreniz iyi görünüyor!

Aslan sağlık falı

Böcek ısırıklarına kötü tepki veren biriyseniz, o zaman bugün şanslı gününüz değil. Bugün dışarı çıkacaksanız böcek ısırıklarına karşı bir tür koruma kullanın.

Aslan günün uyarısı

Yeni bir hobi edinmenin zamanı geldi. Elinizde çok fazla zaman var ve bu, kelimenin tam anlamıyla yaptığınız her şeyi gereğinden fazla düşünmenize yol açıyor. Örneğin çizim yapmayı deneyin.

Başak günlük burç yorumu

Daha iyi bir yaşam için sağlığınızı ve genel kişiliğinizi iyileştirmeye çalışın.  Tasarruflarınızı muhafazakar yatırımlara koyarsanız para kazanacaksınız. İş yükünü azaltmak için eşinize ev işlerinde yardımcı olun. Paylaşma ve mutluluk duygusunu teşvik eder. Partneriniz hakkınızda iyi düşünüyor ve bu yüzden zaman zaman size kızıyor. Cevap vermek yerine sözlerini ve nereden geldiklerini anlamak daha iyi olacaktır. Akrabalarınız size büyüme ve refah için yeni teklifler getiriyor gibi görünüyor. İletişim teknikleriniz ve çalışma becerileriniz etkileyici olacak.  Eşiniz bugün onunla bir şeyler paylaşmayı unuttuğunuz için sizinle kavga edebilir.

Başak ilişki ve aşk falı

Bekar Başak burçları bugün bekar oldukları gerçeğiyle mücadele edebilir. Sonsuza kadar yalnız kalmayacaksın Başak! Her şey düzelecek.

Seyahat ederken harcamalarınızı takip etmeniz en iyisi olacaktır. Hediyelik eşyalara para harcamayın.

Başak para falı

Şans gezegeni Jüpiter bugün size çok güzel ve şanslı bir enerji gönderiyor. Bugün şanslı sayınız 4, 83, 13 ve 86.

Başak kariyer ve iş falı

Bugün ekstra harcamalarınız olabilir. Merkür’ün size ekstra enerji göndermesiyle bugün ekstra güçlü olacaksınız. Patronunuza ve iş arkadaşlarınıza gerçekte ne kadar çalışkan bir işçi olduğunuzu gösterin.

Başak sağlık falı

Herhangi bir sağlık sorununuz için ilaç kullanıyorsanız bugün almayı unutmayın. Genel olarak sağlığınız iyi.

Başak günün uyarısı

Son zamanlarda hayatınızda büyük bir değişiklik yaptıysanız bugün kararınızdan pişmanlık duyduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu sadece Ay’ın kendinden şüphe etmeni sağlıyor.

Terazi günlük burç yorumu

Fiziksel kazanç, özellikle zihinsel dayanıklılık için meditasyon ve yogaya başlayın. Geleceğinizi müreffeh kılmak için geçmişte yatırdığınız tüm para, bugün verimli sonuçlar verecektir. Mutlu-enerjik-sevgi dolu bir ruh halinde, neşeli doğanız etrafınızdakilere neşe ve mutluluk getirir. Gülümsemelerinizin bir anlamı yok, kahkahalarınızın sesi yok, şirketi özlediğinizde kalbiniz atmayı unutuyor İş yükünüz fazla olmasına rağmen iş yerinizde enerjik kalabilirsiniz. Bugün, tüm görevlerinizi verilen planlanan süreden önce tamamlayabilirsiniz. Tanıdıklarınızla konuşmanızda bir sakınca yoktur, ancak en derin sırlarınızı onların niyetini bilmeden paylaşmak sadece zamanınızı ve güveninizi boşa harcamaktan başka bir şey değildir. Eşinizin sağlık durumunun kötü olması işinize engel olabilir ama bir şekilde her şeyin üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

Terazi ilişki ve aşk falı

Tek Terazi burçları, hak ettiğinizden daha azına razı olmayın. (En iyisini hak ediyorsunuz!) Evli burçların, sizin farklı zevklerinize bağlı küçük bir tartışması olabilir.

Terazi para falı

Bugün şanslı sayınız 88 ve 24 olacak. Ekstra iyi şans için kırmızı giyin.

Terazi kariyer ve iş falı

Gezegendeki mevcut durum nedeniyle bugün öfkeniz biraz bozulabilir. Bugün birisi sinirinizi bozmaya başlarsa sakinleşmek için kendinize biraz zaman tanıyın.

Terazi sağlık falı

Hem vücudunuzun hem de zihninizin ihtiyaç duyduğu uykuyu aldığınızdan emin olun. Günde en az 7 saat uyumuyorsanız, zihninizin biraz bulanık hissetmesi muhtemeldir.

Terazi günün uyarısı

Her duygu size bir şey öğretmek veya bir şey anlatmak için yüzeye çıkar. Göreviniz, habercinin duygularının ne olduğunu anlayacak kadar açık olmaktır.

Akrep günlük burç yorumu

Aşırı yemekten kaçının ve formda kalmak için düzenli olarak bir sağlık kulübünü ziyaret edin. Birinden borç alan kişi, her ne şartta olursa olsun krediyi geri ödemek zorunda kalabilir. Bu şekilde ekonomik durumunuzu zayıflatabilir. Çocuksu ve masum davranışlarınız, aile sorununun çözümünde çok önemli bir rol oynayacaktır. Aşk hayatı biraz zor olabilir. Becerilerinizi gösterme fırsatları bugün sizlerle olacak. Bugün bütün gününüzü tek başınıza bir odada kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Birlikte bir gün geçirmek için mükemmel fikriniz bu olurdu. Günün güzel geçmesini istiyorsanız, eşinizin morali bozuksa tek kelime etmeyin.

Akrep ilişki ve aşk falı

Bugün ilginç olacak. Evli Akrep işaretleri, partnerinin çok önemli bir konuda dürüst olmadığını fark edebilir. Bekar Akrep burçları bugün flört etmek ya da flört edilmek hissine kapılmayacak.

Akrep para falı

8, 59, 14, 31, 2, 88 ve 85 sayıları bugün şanslı sayılarınızdır. Kumardan uzak durun.

Akrep kariyer ve iş falı

İyi haber! Mali durumunuz söz konusu olduğunda, nihayet borçtan kurtulmanız mümkündür. Bugün işsiz işaretlerinin çok önemli bir çağrı alması çok muhtemel.

Akrep sağlık falı

Ruh sağlığınıza daha iyi bakın. Sizi kaygılı veya depresif hissettiren şeyin ne olduğunu görün. Bugün sizi tetikleyecek hiçbir şey yapmayın.

Akrep günün uyarısı

Kendinizi yeniden canlı hissetmenizi sağlayacak bir şey yapın. Geçmişte yaptığınız bir şey olabilir mi? Belki eski bir hobi edinebilirsin?

Yay günlük burç yorumu

Yiyecekler lezzetini tuza borçlu olduğu için, mutluluğun değerini anladığınız kadar bazı mutsuzluklar da önemlidir. Birinden borç alan kişi, her ne şartta olursa olsun krediyi geri ödemek zorunda kalabilir. Bu şekilde ekonomik durumunuzu zayıflatabilir. Sevdiklerinizle tartışmalara neden olabilecek sorunlardan kaçınmanız en iyisidir. Daha çok çalışın, bugün sizin gününüz olduğu için kesinlikle daha şanslı olacaksınız. Bugün edineceğiniz ek bilgiler, akranlarınızla ilişkilerde size avantaj sağlayacaktır. Hayatınızda sonradan pişman olacağınız aceleci kararlar vermeyin. Eşiniz bugün size onun hayatındaki değerinizi anlatan güzel sözlerle gelecek.

Yay ilişki ve aşk falı

Yay burçları ilişkilerinde biraz daha mesafeli olduklarını hissedecekler. Bekar Yay burcu, bir arkadaşı aracılığıyla havalı biriyle tanışacaktır.

Yay para falı

67, 35, 14, 23 ve 63 sayıları size bol şans getirecek. Bugün kumar oynamayın.

Yay kariyer ve iş falı

Mali açıdan, bugün çok iyi giden bir gelir elde edeceksiniz. Çok yakında işinizde terfi almanız için büyük bir şans var.

Yay sağlık falı

Bugün alkollü içeceklerden kaçının. Sağlıklı yiyeceklere bağlı kalmaya çalışın. Smoothie denediniz mi? Belki taze sıkılmış meyve suları.

Yay günün uyarısı

Bugün kendinizi biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Biraz kaygı yaratabilecek sosyal etkileşimlerden uzak durmak en iyisi olabilir.

Oğlak günlük burç yorumu

Bazı aile üyeleri kıskanç davranışlarıyla sizi rahatsız edebilir. Ancak öfkenizi kaybetmenize gerek yok, aksi takdirde durum kontrolden çıkabilir. Tedavi edilemeyen şeye katlanmak gerektiğini unutmayın. Parasını borsaya yatıranlar bugün zarara uğrayabilirler. Yatırımlarınız konusunda dikkatli ve uyanık olmanız sizin için daha iyi olacaktır. Birisi size zarar vermeye çalışabilir -Güçlü güçler size karşı çalışırken- çatışmalara yol açabilecek eylemlerden kaçınmalısınız. Eğer bir gün hesaplaşmak istiyorsanız, bunu onurlu bir şekilde yapmalısınız. Bugün sevgilinizle bir gezi planlayacaksınız ancak önemli bir işiniz nedeniyle gidemeyeceksiniz. Bu, sevgilinizle aranızda hararetli bir tartışmaya yol açabilir. İş hayatınızda bugün işler sizin lehinize gelişecek. Yasal tavsiye almak için bir avukatı ziyaret etmek için iyi bir gün.

Oğlak ilişki ve aşk falı

Tek Oğlak burçları kendilerini dünyanın kraliçesi gibi hissedecekler. Alınan işaretler gelecekleri hakkında konuşurken bazı sorunlar yaşayabilir.

Oğlak para falı

7, 22, 1 ve 73 sayıları bugün size iyi şanslar getirecek. Jüpiter size iyi enerji gönderiyor.

Oğlak kariyer ve iş falı

Günün başında işle ilgili bir telefon görüşmesi bekleyin. Bugün ticari girişimler için güzel bir gün, ancak sınırlarınızı bilin. Bir miktar maddi kazanç bekleyebilirsiniz.

Oğlak sağlık falı

Genel sağlığınız iyi. Kolesterolü yüksek yiyeceklerle aşırıya kaçmadığınızdan emin olun. Bugün kendinize iyi bakın.

Oğlak günün uyarısı

Duygusal olarak kendinizi istikrarlı hissediyorsunuz. Kendine olan güvenin üzerinde biraz daha çalışman gerekiyor ama bunun dışında harika gidiyorsun.

Kova günlük burç yorumu

Sağlığınızı iyileştirmek için yeniden başlamak için en iyi gün. İşini yakınları ya da akrabalarıyla birlikte yürütenlerin bugün çok dikkatli olmaları gerekiyor, aksi takdirde maddi kayıplar yaşanabilir. Bugün aile bireylerinizin yanı sıra arkadaşlarınızdan da destek alırken yeni bir heyecan ve güvenle hareket ediyorsunuz. Sevgili romantik bir ruh halinde olacak. İş yerindeki rakipleriniz yaptıkları kötü işlerin sonucunu bugün alacaklar. Sosyal ve dini faaliyetler için mükemmel bir gün. Gün, evlilik hayatınızın en güzel günlerinden biri olabilir.

Kova ilişki ve aşk falı

Unutmayın Kova burcu, ilişkilerde inişler ve çıkışlar normaldir, sadece açık olun ve konular hakkında net bir şekilde iletişim kurun. Partneriniz sizi neyin rahatsız ettiğini anlayacaktır.

Kova para falı

Şansınızı yöneten ve size iyi enerji gönderen gezegen Jüpiter ile bugün şanslı sayınız 39, 11, 20 ve 72 olacak.

Kova kariyer ve iş falı

Aldığınız enerji artışıyla sorunları eskisinden daha hızlı ve daha iyi çözebilmeniz çok muhtemel! Bugün bir miktar para alabilirsiniz.

Kova sağlık falı

Yeterince su içmiyor olmanız çok olası. Bu nedenle cildinizin susuz kaldığını hissedebilirsiniz. Şekerli içecekler uygun sıvı alımı için iyi bir seçim değildir.

Kova günün uyarısı

Ailenizden biri veya yakın bir arkadaşınız hastaysa, onun yanında olmak için elinizden geleni yapın. Zor zamanlarda insanlara en çok ihtiyacımız var.

Balık günlük burç yorumu

Uzun süren hastalıktan kurtulacaksınız. Ancak bencil, asabi bir kişiden kaçının çünkü o size biraz gerginlik verebilir ve bu da sorunu daha da kötüleştirebilir. Yurtdışında herhangi bir arsaya yatırım yaptıysanız, bugün iyi bir fiyata satılabilir ve bu da kar elde etmenize yardımcı olacaktır. Misafirlerinize kaba davranmayın. Davranışınız sadece ailenizi üzmekle kalmayacak, ilişkilerde boşluk da yaratabilecektir. Paylaştığınız güzel anları hatırlatarak arkadaşlığınızı tazeleme zamanı. Bugün ofiste şartlara göre davranmalısınız. Gerekmedikçe sessiz kalın, çünkü söylediğiniz gereksiz şeyler başınızı belaya sokabilir. Bu burcun ev hanımları ev işlerini tamamladıktan sonra bugün boş zamanlarında televizyonda film izleyebilir veya cep telefonlarıyla meşgul olabilirler. Evlilik hayatının tamamen uzlaşmalardan ibaret olduğunu mu düşünüyorsunuz? 

Balık ilişki ve aşk falı

Bekar Balık burcu, alıngan Koç burcuna ilgi duyabilir. Evli veya bir süredir ilişkisi olan balık burcu, ilişkisinin ateşinin söndüğünü hissedebilir.

Balık para falı

1, 13, 14 ve 72 sayıları bugün size bol miktarda finansal şans getirecek. Ancak gayrimenkule yatırım yapmamak en doğrusu olacaktır.

Balık kariyer ve iş falı

Muhtemelen bugün mali durumunuzda bir sorun olduğunu hissediyorsunuz. Ya birisinin size borcu var ya da yanlış şeye yatırım yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Balık sağlık falı

Sağlığınız iyi olacak. Ancak bugünkü zayıf noktanız saç deriniz olacaktır, bu nedenle bu soruna yardımcı olacak doğru şampuanları kullandığınızdan emin olun. Çinko destekli şampuan.

Balık günün uyarısı

Ay’ın güçlü bir enerji yayması nedeniyle bugün ağlamak isteyebilirsiniz. Hepsini bırak Balık. Ağlamak sağlıklı bir rahatlamadır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.