Güneş tutulması Aslan burcunu nasıl etkileyecek? Zekanız enerjiyle dolacak

Güneş tutulması Aslan burcunu nasıl etkileyecek? Bugün saat 20.54’te Terazi burcunda gerçekleşecek olan Ateş Çemberi Güneş tutulmasının etkileri Aslan burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Koç burçları için Güneş tutulması Aslan burcu etkilerini sizler için yazdık. İşte Güneş tutulması Aslan burcu etkileri…

Güneş tutulması Aslan burcunu nasıl etkileyecek? Zekanız enerjiyle dolacak
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

Zodyak’ın ateş grubu burçlarından olan Aslan burcu Güneş tutulmasından nasıl etkilenecek? Terazi burcunda gerçekleşecek olan Halkalı Güneş Tutulması diğer adıyla Ateş Çemberi Güneş tutulması Aslan burçlarını önümüzdeki 2 yıl boyunca etkileyecek yeni bir döngünün işaret fişeğini ateşleyecek. Güneş tutulmasının yaşandığı anlarda Aslan burçlarının akılları biraz karışabilir. Ancak korkmayın. Bu karmaşa ardından size iletişim gücünüzü arttıran, zekanızı daha da kesinleştiren bir enerji olarak geri dönecek.

İşte 14 Ekim Terazi burcundaki Güneş tutulmasının Aslan burçlarına etkileri…

 “Güneş tutulması Aslan burcu, düşünceler ve fikirler yakında aklını karıştıracak! Güneş tutulması “iletişiminize ve zekanıza enerji verecek” Artık şu anda önemli dikkatinizi bir yazma, konuşma veya reklam girişimini başlatabilirsiniz veya büyük bir sözleşmeye dayalı çabayı kilitleyebilirsiniz.

Güneş tutulmasının etkileri altıdaki Ekim ayıda şehirden çıkıp seyahat etmeye, yakındaki yerleri ziyaret etmeye ve hatta bir kardeşle bağlantı kurma zamanının geldiğine karar vermeye teşvik edebilir.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.