Erdoğan’ın katıldığı AK Parti’nin büyük İstanbul mitingine kaç kişi katıldı? Erdoğan açıkladı

AK Parti’nin “Yeniden Büyük İstanbul Mitingi”ne yoğun katılım gerçekleşti. 7 Mayıs’ta gerçekleşen genel seçimler öncesi İstanbul’da yaptığı mitinge 1.7 milyon kişi katılmıştı. Peki, Erdoğan’ın katıldığı AK Parti’nin İstanbul mitingine kaç kişi katıldı? Miting ne zaman, saat kaçta, nerede düzenlenecek?

Erdoğan’ın katıldığı AK Parti’nin büyük İstanbul mitingine kaç kişi katıldı? Erdoğan açıkladı
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

Yerel seçimlere bir hafta gibi kısa bir süre kala AK Parti son mitingini İstanbul’da gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen törene büyük ilgi ve katılım oldu. Peki AK Parti’nin ‘Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’ne kaç kişi katıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul mitinginde kaç kişi vardı? soruları araştırılıyor.

Ankara’da gerçekleşen mitinge kaç kişi katıldı?

Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son durağı Ankara oldu. Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Büyük Ankara Mitingi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda bulunan kişi sayısının 200 bin olduğunu ifade etti. Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından alandaki kalabalığın daha da coştuğu gözlendi.

23 Mart AK Parti’nin büyük İstanbul mitingine kaç kişi katıldı?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 14:00’da Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen  Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde büyük bir katılım gerçekleşti. 

Erdoğan’dan İstanbul Mitingi Katılımı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin İstanbul mitingine 650 bin kişinin katıldığını açıkladı. Erdoğan, “Bugün burada 650 bin kişi var. Milyona alıştık ama bugün 650 bin kişiyle buradayız.” dedi.

7 Mayıs 2023 Büyük İstanbul mitingine kaç kişi katılmıştı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 Genel Seçimleri kampanyası çerçevesinde 7 Mayıs 2023’te İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen mitingde konuşmuş ve Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada, Atatürk Havalimanı’ndaki İstanbul mitingine bir milyon 700 bin yurttaşın katıldığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı;

“Bugün İstanbul’da, 14 Mayıs’ta birilerini emekliye sevk edecek. Resmi rakam, alanda 1 milyon 700 bin kişinin katılım gösterdiğidir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.