Erdoğan’ın memur ve emekli müjdesi ne? Zam mı, ikramiye mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’de kongresinde memur ve emekliye müjde açıklamasında bulundu, milyonlarca memur ve emekli ‘müjde ne?’ sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte AK Parti kulislerinden sızan bilgilere göre memur ve emekli müjde ne sorusunun yanıtları…

Erdoğan’ın memur ve emekli müjdesi ne? Zam mı, ikramiye mi?
Yayınlama: 07.10.2023
A+
A-

AK Parti’de bugün kongre günüydü. AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeniden genel başkan seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür konuşmasında ‘memur ve emekliye müjde var’ dedi. Erdoğan’ın açıklamasını duyan milyonlarca emekli ve memur ‘müjde ne?’ sorusunun yanıtını merak etmeye başladı. AK Parti kulislerinden sızan bilgilere göre memur ve emekliye hem maaş zammı hem de ikramiye müjdesi geliyor. Cumhuriyet’in 100’ncü yılı nedeniyle emeklilere verilmesi planlanan 29 Ekim ikramiyesinin memurları da kapsayacak şekilde genişletilmesi bekleniyor. Memur ve emekli maaşlarına zam yapılmasına ilişkin de çalışmaların açıklanan müjdeler arasında yer alacağı konuşuluyor.

Öte yandan, memurların barınma sorununu çözmek için TOKİ’nin yürüteceği bir konut edindirme kampanyası da konuşulanlar arasında. 

Memur emekli müjde ne zaman açıklanacak?

Erdoğan’ın açıklamalarına göre memur ve emeklilere yönelik müjde ilk kabine toplantısı sonrası açıklanacak. Siyasi takvime göre, ilk kabine toplantısının 9 Ekim 2023 Pazartesi günü yapılması bekleniyor. Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası memur emekli müjdeleri basın toplantısıyla açıklayacağı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.