Emeklilere yeni gelir kapısı! Bankalarla iyi pazarlık yapan emekliler 12 bin 500 TL’yi kapacak

Emeklilere yeni bir gelir imkanı doğdu. Yılbaşında emekli maaşlarına yapılacak zamlar artık kesinleşti. Bankalar ise emekli maaşı müşterilerine kaybetmemek için kolları sıvadı. Eğer siz de ekstra gelir arayışında bir emekliyseniz doğru yerdesiniz. İşte size bir kalemde 12 bin 500 lira gelir sağlayacak o detay…

Emeklilere yeni gelir kapısı! Bankalarla iyi pazarlık yapan emekliler 12 bin 500 TL’yi kapacak
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

Emekliler düşük maaşlar nedeniyle geçim zorlukları yaşıyor. Hükümet ise emeklilerin maaşlarını yükseltmek için çalışmalara başladı. Ancak emekli zammı için takvimler yeni yılı gösteriyor. Yılbaşına kadar düşük emekli maaşıyla geçim zorluğu yaşayan emekliler için şahane bir önerimiz var. Ocak ayında yapılması beklenen emekli maaşı zammı sonrası bir çok emekli bulunduğu maaş dilimini aşıp bir üst maaş dilimine yükselecek. Bu yükseliş bankaların verdikleri emekli maaşı promosyon tutarını da doğrudan etkileyecek ve ciddi bir yükseliş yaratacak. Beklentilere göre, en düşük emekli maaşı Ocak zammıyla birlikte 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkacak. Bu durumun gerçekleşmesi halinde tüm emekliler en üst maaş dilimine geçmiş olacak. Bu geçiş haliyle banka promosyonlarında da en yüksek ödemeyi almaları anlamına geliyor. En düşük emekli maaşının 10 bin liraya çıkması durumunda tüm emekliler en üst maaş dilimi için belirlenen promosyondan yararlanabilecek. Bu durumda emeklilerin alacağı en düşük maaş promosyonu 12.500 liraya yükselecek. 

Ocak ayını bile beklemediler

Bankalar Ocak ayında yapılacak emekli zammını beklemeden maaş promosyonu kampanyaları yapmaya başladı. Kampanya fitilini ilk ateşleyen banka ING Bank oldu. Şimdiden maaşını ING’ye taşıyanlar ile ilk kez emekli maaşı alacaklar ve EYT’liler için 12 bin 500 lira promosyan vereceğini duyurdu.

Bankalarla pazarlık yapan emekliler kazanacak

Bankalar için emekli maaşı müşterileri birer velinimet. Siz de istediğiniz bankalarla görüşecek emekli maaşı promosyonu pazarlığı yapabilir, Ocak ayını beklemeden yüksek promosyon için görüşmeler yapabilirsiniz. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.