Koç burcunda Dolunay etkileri

Koç burcunda Dolunay etkileri Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu nasıl etkileyecek? Koç burcundaki Dolunay etkileri bizi biraz çatışmacı ve kaderimizi sorgulamaya itebilir. İşte 12 burç için Koç Dolunay’ı etkileri…

Koç burcunda Dolunay etkileri
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-

Astroloji meraklıları için bugün Koç burcunda Dolunay etkileri günü. Bugün saat 12.57’de gerçekleşecek olan Koç Dolunay’ı etkileri Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bugünkü Dolunay astrolojik olarak önemli bir Dolunay. Çünkü Ekim ayında tutulma mevsimi başlamadan önceki son Ay döngüsünü işaret ediyor. Koç burcundaki Dolunay, yakın zamanda gerçekleşen sonbahar ekinoksuna yakın bir tarihte meydana geldiğinden genellikle hasat ayı olarak anılır. Dolunaylar yansıma, salıverilme ve yenilenme anları olarak görülüyor. Güçlü duygusal dalgalanmalarla ilişkilidirler ve ayın gelgitler üzerine etkisini hissettirir. Bugünkü Dolunay’ı diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise Zodyak’ın ateşli ilk burcu Koç’ta gerçekleşiyor olması. Koç, Mars tarafından yönetilir ve geleneksel olarak benliği temsil eder. Koç burcunun iddialı ve hırslı kişiliği, ateş özellikleri ve Ay’ın parlaklığıyla birleşince bizi bir kaç konuda diğer Dolunaylardan çok etkiler hale getirir.

İşte o Koç-Ay ikilisinini bu Dolunay bize genel olarak etki edeceği alanlar ve dikkat etmemiz gerekenler

Bu dolunay sırasında dikkat edilmesi gereken birkaç astrolojik husus vardır:

Çatışma : Bu Dolunay, bireyler arasında alışılmadık bir şekilde çatışmanın artmasına neden olabilir.

Güçlenen korkular: Ay, Kuzey Düğümü ve asteroit Şiron ile kavuşumda olacak ve kader ve derin korkularla ilgili temaları yoğunlaştıracak.

Hedefler ve ilişkiler arasındaki gerilim: Ay, Terazi burcundaki Mars ve Güney Düğümü ile karşıt açı yapacak ve potansiyel olarak kişisel hedefler ve ilişkiler arasında sürtüşmeye neden olacak.

Pallas asteroidi: Yaratıcı zekayla ilişkilendirilen Pallas da Terazi burcunda ve bazı hayal kırıklıklarıyla da olsa çatışmaları çözme arzusuna yol açabilir.

Koç burcundaki Dolunay en çok Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını etkileyecek

Koç burcunda Dolunay 12 burcu etkileyecek olsa da en çok etkiyi Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları hissedecek. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu Dolunay etkilerinin detayları…

Koç (21 Mart – 19 Nisan)

Zodyakın ilk burcu olan Koç, bu dolunay sizi ön planda tutmaya teşvik ediyor. Çatışmaların ortasında bağımsızlığınızı ve ateşli ruhunuzu kucaklayın. Kendini keşfetme ve inandıkların için ayağa kalkma zamanı. İçgüdülerine güven ve liderliği ele almaktan çekinme.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa burcu, bu dolunayda dikkatinizi içe çevirin. Hayatınıza daha yakından bakın ve artık sağlığınıza hizmet etmeyen eski alışkanlıkları veya bağımlılıkları bırakmaya çalışın. Kişisel bakımı benimseyin ve kendinizi içten dışa doğru besleyin.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

İkizler burcu, sosyal çevrelerinizi değerlendirmenin zamanı geldi. Kendinizi, ilişkili olduğunuz belirli arkadaşlıkları veya grupları yeniden düşünürken bulabilirsiniz. Bu, artık değerlerinizle ve arzularınızla uyuşmayan bağlantılardan uzaklaşmak için bir fırsattır.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç burcu, kariyeriniz ön planda. Mesleki yaşamınızı kişisel ilişkilerinize göre önceliklendiren kararlar alacaksınız. Her ne kadar zorlu gelse de, kariyerinize bu şekilde odaklanmak önemli bir büyüme ve başarıya yol açabilir.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan burcu bu dolunayda inançlarınızı ve değerlerinizi inceleyin. Modası geçmiş fikirleri bırakmanın ve gerçek benliğinizle gerçekten örtüşen fikirleri kucaklamanın zamanı geldi. Bu içsel dönüşüm kişisel gelişime ve özgüvenin yenilenmesine yol açabilir.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak burcu, bu dolunayda mali durumunuza yakından bakın. Borçlarınızı ödeyin, paylaşılan kaynakları yeniden değerlendirin ve uzun vadeli mali güvenliğinizi göz önünde bulundurun. Şimdi akıllıca finansal kararlar alarak daha istikrarlı bir geleceğe zemin hazırlayacaksınız.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi burcu, bu dolunay sizi ilişkilerinizi değerlendirmeye sevk ediyor. Kendinizi sınırları yeniden tanımlarken ve özgürlüğünüzü kısıtlayan bağlantılara değinirken bulabilirsiniz. Bu süreç daha sağlıklı ve daha dengeli ortaklıklara yol açabilir.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep, sağlık rutinlerinize ve çalışma ortamınıza odaklanın. Her iki alanda da olumlu değişiklikler yapmak, fiziksel sağlığı teşvik etmek ve üretkenliği artırmak için ideal bir zamandır.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Yay, yaratıcı projeleriniz ve romantik yaşamınız yeniden değerlendirilmeye hazır. Yaratıcı çalışmalarınızı dünyayla paylaşmaya veya aşk ve romantizme yaklaşımınızda önemli değişiklikler yapmaya hazır olabilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Oğlak burcu, aile bağlarınıza ve temel güvenliğinize daha yakından bakın. Bu dolunay sizi geçmişinizin artık gelecekteki hedeflerinize hizmet etmeyen yönlerini yeniden düşünmeye ve muhtemelen bırakmaya teşvik ediyor.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

Kova burcu, günlük rutinlerinizi ve iletişim tarzlarınızı değerlendirin. Ayarlamalar yaparak eylemlerinizi ve projelerinizi gelecek hedeflerinizle daha iyi uyumlu hale getirebilirsiniz.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

Balık, finansal alışkanlıklarınıza ve gelir kaynaklarınıza odaklanın. Bu dolunay, parasal stratejilerinizi ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek finansal güvenliğinizi ve kendi kendine yeterliliğinizi artırma fırsatı sunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.