Dolandırıldığını iddia eden Kuşum Aydın isyan etti: “Param bitti!”

Kuşum Aydın, aldığı kremlerin beklediği etkiyi yaratmadığını belirterek, “Param bitti” diyerek duruma tepki gösterdi.

Dolandırıldığını iddia eden Kuşum Aydın isyan etti: “Param bitti!”
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

Sabah şovlarının sevilen yüzü Kuşum Aydın, bir süredir kameralardan uzak, huzurlu bir yaşam sürdürüyor. Aldığı “mucizevi krem”lerin vaat edilen sonuçları vermemesi üzerine, şarkıcı hayal kırıklığını dile getirdi.

“Ayıp bu kadar da olmaz!”

Kuşum Aydın, hayal kırıklığını ifade eden bir video yayınladı ve şu sözlerle durumunu özetledi: “Yok ‘bunu alın mucize bir krem’ yok ‘bunu sürün böyle bir cilt yok’ dediniz. Hepsini aldık, param bitti. Ayıp, bu kadar da olmaz. Arada bir doğruyu da söyleyin. Aldık işte ne oldu ne değişti? Hiçbir şey yok her şey aynı.” 

Muharrem Aydın Uğurlular, nam-ı diğer Kuşum Aydın, son zamanlarda yaşadığı dönüşümle gözleri üzerine topluyor. Televizyon ekranlarında daha az görünse de, sosyal medya dünyasında aktif bir varlık göstererek hayranlarıyla bağını koparmıyor.

Sosyal medya üzerinden ateş püskürdü!

Kuşum Aydın, geçmişte yüz dolguları nedeniyle yaşadığı sorunlardan ötürü sahnelerden uzaklaşmıştı ve şimdi, vaat edilen etkileri göremediği ‘mucize krem’ler yüzünden hayal kırıklığına uğradı. Bu duruma TikTok üzerinden tepkisini dile getirdi.

“Hamur işi ve şeker yok”

Önceki yıl yaşam tarzı değişiklikleriyle 17 kilo verip dikkatleri üzerine çeken Kuşum Aydın,  “Hamur işi ve şeker yok hayatımda. Bunlarsız bir hayat sürüyorum. Mide ameliyatı da olmadım, balon da taktırmadım. 17 kiloya geldim şimdi bir 7-8 kilom kaldı. 1998 yılındaki kiloma geldim” demişti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.