Dilan Polat’ın kara kutusu zor günleri çabuk unuttu! Şimdi de gece kulübü açtı

Dilan Polat’ın yakın çevresinde “kara kutu” olarak bilinen ve Şule takma adıyla tanınan yardımcısı, Özbekistan’a dönüşünün ardından kendi gece kulübünü kurdu.

Dilan Polat’ın kara kutusu zor günleri çabuk unuttu! Şimdi de gece kulübü açtı
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

Engin ve Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla yargılanırken, onların yanında çalışan ve Şule olarak bilinen Özbekistanlı yardımcıları Khaydarova, ikametgah izni sona erdiği için ülkesine geri dönmüştü.

Dilan Polat’ın bir zamanlar gölgesi olarak bilinen ve herkesin merakla izlediği eski yardımcısı Şule, sınır dışı edilmesinin ardından memleketi Özbekistan’da yeni bir sayfa açtı. Eğlence sektörüne atılan Şule, kendi gece kulübünü kurarak gündeme bomba gibi düştü.

“Rahatlayın gidiyorum”

Sınır dışı edilmesinin ardından sessizliğini koruyan Şule, beklenmedik bir hamle yaptı. TikTok’ta “Millet olarak rahatlayın, gidiyorum” diyerek vedalaşan ve Özbekistan’a dönüş yapan Şule’nin, bir arkadaşının tebrik mesajıyla ortaya çıkan gece kulübü girişimi, onun eğlence dünyasına adımını attığını gösteriyor.

Sosyal medyada, Şule’nin bu yeni işletmeyi açmak için kaynağını nereden bulduğu konuşulurken, daha önceden edindiği lüks evle de gündeme gelmişti. Bu durum, Şule’nin finansal kaynaklarına dair merak uyandırıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.