CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce kimdir? İşte eşi ve çocukları…

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? soruları ile Ayşe Ünlüce eşi Aydın Ünlüce kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? soruları seçmenlerin gündeminde. İşte CHP’nin Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce hakkında merak edilen her şeyin yanıtı…

CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce kimdir? İşte eşi ve çocukları…
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

Ayşe Ünlüce kimdir? CHP Eskişehir Belediye Başkan adayını açıkladı, seçmenler şaşkına döndü. Listede Eskişehir’in efsane başkanı Yılmaz Büyükerşen değil, Ayşe Ünlüce vardı. Peki CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ayşe Ünlüce’nin eşi Aydın Ünlüce kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? İşte Eskişehir’in kazanmasına kesin gözüyle bakılan yeni belediye başkan adayı Ayşe Ünlüce hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Ayşe Ünlüce kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? soruları seçmenlerin gündeminde. Ayşe Ünlüce aslen Eskişehirli. 1970 Eskişehir doğumlu olan Ayşe Ünlüce 54 yaşında. 

Ayşe Ünlüce ne iş yapıyor, mesleği ne?

CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce’nin mesleği hakimlik. Uzun yıllar Adalet Bakanlığı’na bağlı hakim olarak çalışan Ayşe Ünlüce, 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Hakimlik kariyerine 2016 yılında son veren Ayşe Ünlüce, aynı tarihde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne 1. Hukuk Müşaviri olarak görev yapmaya başladı. 2018 yılında belediyenin Genel Sekreterlik görevine getirildi. CHP’den adaylığının gündeme geldiği 2024 yılına kadar Ayşe Ünlüce Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini sürdürdü. 

Ayşe Ünlüce eşi kimdir, ne iş yapıyor? İşte Ayşe Ünlüce’nin eşi Aydın Ünlüce hakkında merak edilenler

Ayşe Ünlüce’nin adaylığı açıklanır açıklanmaz en çok merak edilen soruların başında kuşkusuz Ayşe Ünlüce’nin eşi kimdir, ne iş yapıyor? sorusu oldu. Zira siyasi figürlerin eşleri de en az kendileri kadar merak konusu. CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce’nen eşi Aydın Ünlüce’dir. Aslen Eskişehirli olan Aydın Ünlüce’nin mesleği avukatlıktır. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Aydın Ünlüce, Mart 2023’de yaşamını yitirdi. Vefatı öncesi Aydın Ünlüce de eşi Ayşe Ünlüce gibi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaktaydı ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili görevini yürütmekteydi.

Ayşe Ünlüce’nin çocukları

Ayşe Ünlüce ve eşi Aydın Ünlüce’nin evliliklerinden 2 çocukları bulunmaktadır. Ayşe Ünlüce ve Aydın Ünlüce’nin çocuklarından birinin adı Ata Ünlüce’dir. Ata Ünlüce Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunudur. Diğer oğulları hakkında ise bilgi bulunmamakta.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.