Boğa haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Gezi planları iptal olabilir

Boğa haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor, Boğalar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Boğa burcu için uyarıları ve bu haftanın Boğa burcu yorumları…

Boğa haftalık burç yorumu 30 Ekim-5 Kasım 2023 | Gezi planları iptal olabilir
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-

30 Ekim-5 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Boğa burcu için neler söylüyor? Bu hafta Boğa burçlarını neler bekliyor? Ay tutulmasını geride bırakarak başladığımız yeni haftada gökyüzü ve burçlar Ay’ın İkizler burcuna geçişi etkileri altında olacak.  Boğa burcu haftalık burcuna göre çocuklarınız veya kardeşleriniz endişe kaynağınız haline gelebilir. Bu yüzden onlara dikkat etsen iyi olur. Aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte bir gezi planladıysanız, bunu ertelemek zorunda kalabileceğiniz güçlü bir ihtimal var. Ancak bu haftanın ortasında, önceden yaptığınız düzenlemeler ve haftalık tahminleriniz doğrultusunda tüm çalışmalarınız yerine oturmaya başlayacak. Bu haftanın sonu hayatınıza eğlence ve romantizm katacak. 

Hedeflere odaklanma zamanı

Bu hafta yakın ilişkilerinize öncelik vereceksiniz. Partnerinizle veya iyi bir arkadaşınızla kaliteli zaman geçiriyor olabilirsiniz veya yeni biriyle randevuya çıkıyor olabilirsiniz. Ayrıca iş yerindeki insanlarla ekip oluşturup işbirliği yapıyor olabilirsiniz. Önemli kişisel farkındalıklar elde edeceksiniz ve ileriye doğru hedeflerinizi ve ilgi alanlarınızı nasıl daha büyük bir odak noktası haline getirebileceğinizi anlıyorsunuz. Ayrıca saçınızı kesiyor ya da kişisel tarzınızı değiştiriyor olabilirsiniz.

Haftanın uyarısı: Küçük kardeşlerinize veya çocuklarınıza dikkat edin 
Haftanın mottosu: Keyif ve romantizm 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.