Boğa haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | İnsanlara karşı açık olun

Boğa haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor, Boğalar bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Boğa burcu için mesajları ve bu haftanın Boğa burcu yorumları…

Boğa haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | İnsanlara karşı açık olun
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Boğa burcunu neler bekliyor? Boğa haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Boğa burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini diğer burçlardan daha keskin hissedecek. Bu noktada, 2021’den bu yana ilk benlik evinizi ve yedinci ortaklık evinizi aktive ettiği göz önüne alındığında, bu tutulma serisinin kendinizle ve önemli bir kişiyle veya iş ortağıyla olan ilişkinizi nasıl tamamen dönüştürdüğüne fazlasıyla aşinasınız. Bu yıl, bu anlatının son iki bölümünü sunuyor ve kişisel markanızı ve kimliğinizi, ayrıca başkalarıyla nasıl ilişki kurduğunuzu geliştirmenin ve daha net hale getirmenin zamanı geldi. İlkbaharda amacınız birebir bağlarınızda daha fazla uyum peşinde koşmaktı. Sonbaharda, kendinizi gerçekten güvenli, güvenliği artırıcı bir şekilde ifade etmek ve hedeflerinizi takip etmek için ilham alacaksınız.

Peki Boğa burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Boğa haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Bu hafta Boğa burcunda, Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna doğru hareketi,  önemli bir öz yansıma gerçekleştireceksiniz. İlişki çatışmalarına nasıl farklı tepki verdiğinizi düşünüyor olabilirsiniz veya insanlara karşı duygularınız konusunda daha açık oluyorsunuz. Ayrıca faturalarınızı veya borcunuzu ödüyor olabilirsiniz veya para biriktirmek için çalışıyor olabilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün Akrep burcunda buluşmasıyla, özellikle işle meşgul olabilirsiniz, küçük görevlerle uğraşabilir veya çeşitli projeler geliştirebilirsiniz. Ayrıca yeni tarifler araştırırken veya egzersiz rutinlerini deneyerek sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.