Boğa burcu haftalık yorum ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı 22-28 Ocak 2024

Boğa burcu haftalık yorum 22-28 Ocak 2024 haftası için burada. Bu hafta Boğa burcunu neler bekliyor? Boğa burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk ve sağlık yorumunda hangi müjdeler ve uyarılar var. Boğa burçları bu hafta Dolunay etkilerine dikkat! İşte sevgili Boğalar sizi Dolunay etkileri altındaki 22-28 Ocak 2024 haftasında bekleyenler…

Boğa burcu haftalık yorum ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı 22-28 Ocak 2024
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

Boğa haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. 2024 yılının ilk ayını neredeyse geride bıraktık. Bu hafta Boğa burçlarını neler bekliyor, gökyüzü 22-28 Ocak haftasında Boğalara hangi uyarılar ve sürprizler hazırlıyor? Sözün başında uyaralım! Bu hafta 25 Ocak’ta Aslan burcunda bir Dolunay var ve bu Dolunay etkileri siz Boğa burçlarını aile ve duyguların hakimi 4’ncü evinizde görülecek. Bu hafta tam bir döngüyü tamamladığınızı göreceksiniz sevgili Boğalar.

Boğa burcu haftalık yorum

Boğa Ayının geçişi iyi şans ve artan gelir vaat ediyor. Hukuki konular olumlu olacak ve yeni fırsatlar ortaya çıkacak. Aile ilişkileri neşe getirecek ve işyeri ortamı olumlu olacaktır. Çarşamba ve perşembe günleri kardeşlerin desteği ve çiftlerin çocuk sahibi olma konusundaki potansiyel endişeleri nedeniyle elverişlidir.  Araziyle ilgili kazançlar muhtemeldir. Cuma gününe kadar önemli bir sorun yok ancak Cumartesi günü potansiyel endişelerle birlikte harcamalar artabilir.  Profesyonel olarak yeni girişimleri keşfedin ve iş davetleri bekleyin.  Öğrenciler matematik ve fizikte zorluklarla karşılaşabilirler ancak öğretmenlerden yardım isteyebilirler. Sağlık endişeleri el ve mide sorunlarını içerebilir. Aşk hayatında disiplini sürdürürseniz evli çiftler düzenlilik sorunlarıyla karşılaşabilirler.  

Boğa burcu Dolunay etkileri (25 Ocak 2024)

Dolunay evinizin, ailenizin ve en içteki duygularınızın olduğu 4. evinize doğru parlarken, özellikle de gelişiminiz ve kişisel istikrarınız söz konusu olduğunda, muhtemelen tam bir döngü görüyorsunuz. Bunun, köklerinizi ve oluşturduğunuz güvenliği takdir edeceğiniz bir an olmasının yanı sıra, kendinizi kişisel yaşamınız ile mesleki sorumluluklarınız arasında kalmış hissedebilirsiniz. Bu “bir şeyler vermek zorunda” dolunaydır, ancak Jüpiter burcunuzdayken – aya ve Satürn’e yaptığı cesaret verici yönlerden bahsetmiyorum bile – yaptığınız tüm sıkı işler için de yer tutmak önemlidir. buraya gelmek için yaptığın fedakarlıklar gibi. Unutmayın, gücünüz istikrar ve güvenlik sağlama yeteneğinizde yatmaktadır. Bu ayın, kişisel gelişim için sağlam bir temelin önemini anlamada bir rehber görevi görmesine izin verin. 

Bu hafta bunu düşünün: Değişimi ve büyümeyi kucaklarken güvenlik duygunuzu güçlendirmeye nasıl devam edebilirsiniz? Sizi rahatlatan ve temellendiren duygusal köklerin farkında mısınız?

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.