Boğa Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Sırtınıza ve bacaklarınıza dikkat edin

Boğa burçlarını Aralık ayında neler bekliyor? 13 Aralık’ta başlayacak olan Merkür gerilemesi Boğa burcunu nasıl etkileyecek. Aralık ayında Boğa burcu aşk, ilişki, para, kariyer, sağlık alanında neler yaşayacak? İşte Boğaların Aralık ayında dikkat etmesi gereken günler, uyarılar ve şanslı sayılar ile Merkür retrosu Boğa etkileri…

Boğa Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Sırtınıza ve bacaklarınıza dikkat edin
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

Boğalar ve yükselen Boğalar Aralık ayına hazır mısınız? Yılın son ayı geldi ve hızla 2024’e yaklaşığımız bu günler astroloji olarak hiç olmadığı kadar önemli bir döngü yaratacak. Aralık ayında iki önemli gökyüzü olayı tüm burçları olduğu gibi siz Boğaları da derinden etkileyecek. 13 Aralık’ta önce Yay burcunda bir Yeniay yaşacağız. Yeniay’ın etkilerinden çıkamadan aynı gün saat 10.08’de Merkür gerilemesi başlayacak. Oğlak burcundaki Merkür retrosu 2023 yılının sonuna kadar devam edecek. Hatta bir ayağını 2024’e atacak. Aralık ayında Boğalarlar hem Yeniay hem de Merkür gerilemesi etkilerini derinden hissedecek. Kağdı kalemi hazırlayın! Boğa Aralık 2023 aylık burç yorumlarını okurken mutlaka dikkat etmeniz gerekenleri bir kenara not edin. Fırsatlara, tehlikelere önceden hazır olan kazanır unutmayın! Aralık 2023 aylık burç yorumlarındaki ‘ayın uyarısı’ ve ‘ayın şanslı sayılarına’ bakmayı da atlamayın.

İşte Merkür gerilemesi ve Yeniay etkileriyle donanacağımız Boğa Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, kariyer ve aşk falı detayları…

Boğa aylık burç yorumu

Merkür’ün gerileme döngüsü sırasında hassas tarafınızın normalden daha açık ve uyumlu olmasını sağlar. İçinizi ısıtan reklamlar ve nostaljik tatil filmleri, geçmişten gelen anların zihinsel tekrarlarını sunan içinizi ısıtıyor. Geçmişinizden insanlar şaşırtıcı şekillerde hayatınıza geri dönebilir. Gerileme dönemleri bizi iyileşme ve uzlaşma süreçlerine sokar ve çabalarınızın olumlu dalgalanma etkileri olacaktır.

13 Aralık’ta Merkür geriliyor ve bize dayanıklılığımızı hatırlatıyor. Görünür aksiliklerle karşılaştığımızda gelecekteki başarıların temelini atıyoruz.  Cesaretinizin kırıldığını hissediyorsanız, bitiş çizgisine doğru hızlanmadan önce pistte turlar atan bir yarış arabası sürücüsü olduğunuzu hayal edin. Bu turlar ne kadar uzun görünürse görünsün, yine de hayatınızın amacına doğru ilerliyorsunuz.

13 Aralık’taki yeni ay, finansal değerlendirme ve araştırma dönemini başlatıyor. Yeni yatırım seçeneklerini keşfedebilir veya genel portföyünüzü yeniden değerlendirebilirsiniz. Merkür gerilemesi sırasında değişiklik yapmak her zaman ideal olmasa da şimdilik güvenilir kaynaklardan tavsiye almaya odaklanabilirsiniz.

Venüs 4 Aralık’ta Akrep’e giriyor ve bu, işbirlikçi ilişkiler için uygun bir zaman. Ortaklıklar daha ciddi bir ton alır ve bir ilişkiyi yeniden tanımlayıp tanımlamayacağınızı sorgulamanıza neden olur. Uranüs burcunuzda ilerlerken her şey mümkündür ve özgürlük dürtüsünüzü taahhütlerinizle dengeliyorsunuz. Bunlar hayatınızın bu dönemine ait temalar, ancak bu ay daha da yoğunlaşacaklar.  Kendinizi nasıl memnun edebilir ve partnerinize önemsediğinizi nasıl gösterebilirsiniz? Bu, 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna girdikten sonra odak noktasına gelecek bir dengeleme eylemidir. Ancak bekarsanız, yılbaşı gecesi hayatınıza doğru kişi girebilir. Toprak Oğlak burcu güneşinin altında ay sonu, sevgilinizle samimi, rahat anlar ve daha derin bir bağ sunuyor.

Merkür gerilemesi etkileri sırasında sırtınıza ve bacaklarınıza dikkat edin

Aralık ayı burçları Boğa burcu insanları için karışık bir ay olacağını gösteriyor. Venüs’ün yedinci ve sekizinci evlerdeki konumu nedeniyle sağlığınıza, özellikle sırt ve bacaklarınıza dikkat edin. Boğa burcunun anneleri onuncu evdeki Satürn nedeniyle sağlık sorunları yaşayabilirler.

Öğrenciler için ay akademik olarak iyi başlıyor, ancak Merkür dokuzuncu eve taşındıktan sonra dikkat dağıtıcı şeyler ortaya çıkabileceğinden derslere odaklanın. Kariyer açısından Satürn zorluklar getirebilir ve muhtemelen beklenmedik iş değişikliklerine yol açabilir.

Boğa ilişki ve aşk falı

Aşk hayatınızda bu ayın ilk haftasından sonra işler biraz kafa karıştırıcı ve zorlaşabilir. İlişkinizin zorlu bir süreçten geçtiğini hissedebilirsiniz ancak pes etmeyin. Ay sonuna doğru Venüs sayesinde işler düzelmeye başlayacak.

Boğa sağlık falı

Fiziksel sağlığınız için iyi haber! Devam eden sağlık sorunlarının iyileşmesi gerekir. Ancak parasal kaygılar nedeniyle zihinsel sağlığınız darbe alabilir. Buna yardımcı olmak için meditasyon ve yoga yapmayı deneyin. Vücudunuzu sağlıklı tutmak için düzenli beslenmenize ve egzersiz rutininize bağlı kalın.

Boğa para falı

Paranıza dikkat edin. Riskli yatırımlar pek iyi gitmeyebilir gibi görünüyor, bu nedenle bir mali müşavirle konuşmayı düşünün. Servetinizi korumak için para ortaklarınızla iyi ilişkiler kurun. Şimdilik genişlemeye yönelik büyük planlardan veya riskli yatırımlardan uzak durun.

Boğa kariyer ve iş falı

Çalışanlara harika haber! Bu ay sıkı çalışmanızın karşılığında promosyonlar ve ödüller bekleyin. Meslektaşlarınız projelerinizi tamamlamanızda size destek olacaktır. İşinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız, biraz düşünün ve karar vermeden önce bir danışmanla konuşun.

Önemli günler: 14, 19 ve 22

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.