Bingöl yerel seçim sonuçları 2019

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için geri sayıma başladı. Bingöl’de yaşayan seçmenler Bingöl seçim sonuçları ile Bingöl’de ilçe yerel seçim sonuçlarını merak ediyor. Gelin hep birlikte hafızalarımızı tazeleyelim ve 2019 Bingöl yerel seçim sonuçları ile Bingöl’de hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı? yanıtlarına bakalım.

Bingöl yerel seçim sonuçları 2019
A+
A-

Seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Türkiye 31 Mart 2024 günü yerel seçim sonuçlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Sandığa giderek gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerini seçmek için mührü basacak olan Bingöl’de yaşayan seçmenler şimdiden Bingöl yerel seçim sonuçlarını aramaya başladı. Biz de referanstürk olarak siz Bingöllü seçmenlerimiz için en son yerel seçim sonuçlarını Bingöl özelinde hazırladık. Bingöl’de 2019 yerel seçimlerini kim kazandı, Bingöl yerel seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy aldı, Bingöl’de hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı, hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını hazırladık. Gelin Bingöl yerel seçim sonuçları için hafızalarımızı tazeyelim ve 31 Mart Bingöl yerel seçim sonuçları önce partilerin en son oy oranlarını hatırlayalım!

Bingöl yerel seçim sonuçları 2019

Bingöl’de 2019 yerel seçimlerinde neler oldu, hangi partinin adayı yüzde kaç oy aldı? Türkiye’nin en önemli seçmen bölgelerinden biri olan Bingöl’de yerel seçim sonuçlarını partiler arasında oy dağılımı dikkat çekti. Bingöl’de yerel seçim sonuçlarına göre, 2019’da seçimi AK Parti’nin adayı Erdal Arıkan yüzde 38,60oy oranı ile kazandı. HDP’nin adayı Hişyar Özsoy ise yüzde 30,44 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. 

İşte 31 Mart 2019 Bingöl yerel seçim sonuçları ve Bingöl’de Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları…

Bingöl’de yerel seçim sonuçları 2019 ilçe ilçe partilerin oy oranları

Bingöl ilçe belediye seçim sonuçlarına gelin birlikte bakalım. 2019 yerel seçim sonuçlarına göre Bingöl’de hangi ilçede seçimi kim kazandı, Bingöl’de ilçe belediye seçim sonuçlarına göre hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

İşte ilçe ilçe Bingöl yerel seçim sonuçları…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.