Başak haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Yeniay hayatınıza heyecan katacak

Başak haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 haftası için neler söylüyor? Başak burcunu bu hafta neler bekliyor, Başaklar bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Başak burcu için mesajları ve 8-14 Ocak Başak burcu haftalık burç yorumları…

Başak haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Yeniay hayatınıza heyecan katacak
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Başak haftalık burç yorumlarını okumaya hazır mısın? 8-14 Ocak haftasında Başak burcunu neler bekliyor? Bu hafta Başak burçları, Yeni Ay ve Yay burcundaki Merkür etkisi etkisi altında olacak. Peki Yeni Ay etkileri Başak burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk ve sağlık falını nasıl etkileyecek? Başaklar, bu hafta zihnin ayak uyduramayacağın kadar hızlı hareket edecek. Oğlak burcundaki yeni ay eğitiminizi, felsefenizi ve yeni bilgi alanınızı harekete geçirecek. Gittiğiniz yönü sevmenize rağmen, mevcut yolunuzda bir şeylerin durgun olduğunu hissediyorsunuz. Bu haftaki yeni ay hayatınıza heyecan katma şansınız. İster bir hobiyle ilgili bir kitap kiralamak için kütüphaneye gitmek, ister sıradan rutininizi değiştirmek için katılabileceğiniz atölye çalışmaları ve derslere bakmak olsun, yeni bir şey denemek için heyecan verici bir fırsatınız var. Ve kim bilir, varlığından haberdar olmadığınız gizli bir beceri veya yetenek bulabilirsiniz.

Başak 8-14 Ocak haftası ilişki, aşk iş, para, kariyer falı

Yeni hafta,, Venüs’ün ‘evde’ olduğu ve sizi rahatlamaya, sakinleşmeye ve sevdiğiniz tüm zihni memnun eden medya ve yaratıcı aktivitelere katılmaya çağırdığı sırada ev, kalbinizin olduğu yerdir. Satürn ortaklık bölgenizdeyken, burcunuz genellikle görev ve hizmet etme ile ilişkilendirildiğinden, diğerleri onaylamayabilir veya sizden yapmanızı istedikleri şeyi yapmanız veya onlara daha fazla dikkat etmeniz gerektiğini hissedebilirler. Bunun yerine, yaşam tarzınızı veya ev durumunuzu yeniden düşünmek için bu ‘kendi zamanım’ büyüsünden en iyi şekilde yararlanın, yöneticiniz Merkür tekrar ileriye doğru ilerlediği için bazı gözden geçirilmiş ev kurallarını harekete geçirebilirsiniz. Mars’ın aşk söz konusu olduğunda hayattan gerçek bir zevk alma veya kendinizi sanat sahnesinde ciddi bir rakip olarak kurma kararlılığınızı artırması sayesinde, yaratma tutkunuz ve ciddi romantizm arzunuz bu hafta ateşleniyor. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.