Başak haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Hiç beklemediğiniz bir sırra hazır olun

Başak haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Başak burcunu bu hafta neler bekliyor, Başaklar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Başak burcu için uyarıları ve bu haftanın Başak burcu yorumları…

Başak haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Hiç beklemediğiniz bir sırra hazır olun
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Başak burcu için neler söylüyor? Bu hafta Başak burçlarını neler bekliyor? Başak burçları 6-12 Kasım haftasında özellikle önemli işlerini son dakikaya bırakmayın. Bu hafta hayatınızda yeni deneyimler yaşamanız olası. Bu hafta hiç beklenmedik bir anda büyük bir sır duyabilirsiniz. Kendinizi hazırlayın!

İşte Başak haftalık burç yorumu…

“Bu hafta yeni şeyler yapıyorsunuz.

Hafta, Jüpiter’in Boğa burcunda olması ve eğitim evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarım kare yapmasıyla başlıyor. Bugün, zaman konusunda pek iyi bir fikriniz yok. Tüm bir projeyi bir akşamda bitireceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Öte yandan bu, bir şey üzerinde çalışmak ve kendinizi konuya gerçekten kaptırmak için iyi bir enerjidir. Materyali okurken, bunu genç bir öğrenciye öğretiyormuş gibi yapın, böylece bilgiyi kendinize dahil edeceksiniz.

Derin sırlarını göreceksiniz

6 Kasım Pazartesi günü, kendi burcunuz Başak burcundaki Venüs ve güven evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Bugün, çevrenizdeki tüm insanlara dair gerçekten derin psikolojik içgörülere sahip olabilirsiniz. Sanki bugün açık kitaplarmış gibi. Motivasyonlarını ve derin, gizli sırlarını görüyorsunuz. Başak burcu, birinin farkına bile varmadan sana bir sırrı itiraf etmesi de mümkündür. Bugün herkes açık bir kitaptır.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.