Başak haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | İçsel dürtülerinize kulak verin

Başak haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? Başak burcunu bu hafta neler bekliyor, Başak burcu bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Başak burcu için uyarıları ve bu haftanın Başak burcu yorumları…

Başak haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | İçsel dürtülerinize kulak verin
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları Başak burcu için neler söylüyor? Bu hafta Başak burçlarını neler bekliyor? Başak burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık Başak haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında Başak burçları içsel dürtülerine kulak vermeli.

Hafta, 3 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Mars’la ve ailenizin evinin Boğa burcundaki Jüpiter’le 150’lik açı yapmasının etkileriyle başladı. Fırsat önünüzde ama onu değerlendirecek enerjiyi hissedemeyebilirsiniz. Motivasyon kazanmayı beklemek size istediğinizi getirmeyecektir. Aslında motivasyon genellikle bazı küçük başarılar elde ettikten sonra gelir. Başak burcu, bugün gelen fırsatlar geleceğiniz için çok değerli olabilir.

5 Aralık Salı günü Akrep burcundaki Venüs ve iletişim eviniz Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Bugün mükemmel e-postayı oluşturabilirsiniz. Size satışı sağlayacak bir teklif veya sözleşme hazırlayabilirsiniz. Başak burcu, bu yazışmalarla uğraşmak, mesajları takip etmek ve bir süredir gelen kutunuzda bulunan mesajlara yanıt vermek için iyi bir zaman. Doğru kelimelere sahipsiniz ve mesajınızı anlaşılacak şekilde iletebilirsiniz.

4-10 Aralık haftasında Başaklar kaostan düzen yaratma gücünüzü kullanın

Dünyayı anlamlandırma, büyük fikirleri damıtıp karmaşık hale getirme, etrafınızdaki kaostan düzen yaratma konusunda yeteneklisiniz. Ancak bazen bazı şeyleri aşırı basitleştirirsiniz. Özellikle kendiniz hakkında anlattığınız hikayeler söz konusu olduğunda , kusurlarınıza odaklanma ve tüm yeteneklerinizi unutma eğiliminde olursunuz ya da sürekli olarak büyüyüp değiştiğinizi, hareket halinde olduğunuzu kabul etmeden geçmiş hatalara takılıp kalırsınız. Kendinizle ilgili sahip olduğunuz tüm olumsuz düşünceler kesin değildir; Bunları yeniden yazabilirsiniz. Yeni bir hikaye anlatabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.