Balık haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Aşkı arıyorsan 6 Kasım’a dikkat

Balık haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Balık burcunu bu hafta neler bekliyor, Balıklar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Balık burcu için uyarıları ve bu haftanın Balık burcu yorumları…

Balık haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Aşkı arıyorsan 6 Kasım’a dikkat
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Balık burcu için neler söylüyor? Bu hafta Balık burçlarını neler bekliyor? Balık burçları 6-12 Kasım haftasında sezgilerin her zamankinden daha güçlü ve yaratıcı yeteneklerin sıra dışı. Bu hafta aşkı arayan balıklar 6 Kasım’da gözünüzü dört açın. Aşkınız tüm güzelliğiyle karşınızda duruyor olabilir!

İşte Balık haftalık burç yorumu…

“Bu hafta kendi gerçeğini konuşuyorsun.

Hafta, 5 Kasım Pazar günü Jüpiter’in Boğa burcunda olması ve müzik ve dans evinizin kendi burcunuz olan Balık burcundaki Neptün’e yarım kare yapmasıyla başlıyor. Bugün her şey çok akıcı ve kendinizi odaklanmamış hissedebilirsiniz. Balık, sezgilerin her zamankinden daha güçlü ve yaratıcı yeteneklerin sıra dışı. Bu, resim yapmak, şarkı söylemek, dans etmek veya üçünü birleştirmenin bir yolunu bulmak için güzel bir gün.

Eğer aşkı arıyorsan…

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Bugün aşk ilişkiniz konusunda takıntılı olabilirsiniz. Zaten kararlı bir birliktelik içindeyseniz, bu kişiye karşı büyük bir sevgi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda, hayatlarında olmanız konusunda ne kadar derinden hissettiklerini de size ifade edebilirler. Eğer aşkı arıyorsanız, kendinizi çok bağlı hissettiğiniz birini bulmak için bugün mükemmel bir gün.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.