Balık haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | İşlerin doğru yaptığınızdan emin olun

Balık haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? Balık burcunu bu hafta neler bekliyor, Balık burcu bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Balık burcu için uyarıları ve bu haftanın Balık burcu yorumları…

Balık haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | İşlerin doğru yaptığınızdan emin olun
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları Balık burcu için neler söylüyor? Bu hafta Balık burçlarını neler bekliyor? Balık burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık Balık haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında Balıklar işleri doğru şekilde yaptığınızdan emin olun.

Hafta, 3 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Mars’la ve kariyer evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’le 150’lik açı yapması etkileri altında başlıyor. Başarı yolunuzda neyin durduğunu aniden anlayarak bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. İlerlemek için risk almanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Bu, kendinize inanmayı öğrenmek kadar paranızı riske atmak anlamına gelmez. Bugün, ortalama sizi olağanüstü sizden ayıran çizgiyi aşabilirsiniz.

5 Aralık Salı günü Akrep burcundaki Venüs ve eğitim eviniz Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Eğer okuldaysanız projenizden A+ alabilirsiniz. Balık, bir sınavda birinci olabilirsin ya da sınıfın birincisine geçebilirsin. İş hayatında doğru cevaplara sahipsiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar ve karmaşık hesaplamalarda başarılı olabilirsiniz. Zor bir şeye yönelmek için iyi bir gün.

4-10 Aralık haftasında Balıklar eski rutinler ve evle ilgili işler canınızı sıkabilir.

Bu hafta muhtemelen eski rutinlere ve sıkıcı ev işlerine daha az tolerans göstereceksiniz. Bulduğunuz yerde rahatlığın değerini bilseniz de, içinde biraz heyecan da olmadığı sürece hayat tamamlanmış hissetmez. Sürprizler, sizi motive eden işler, düşündüren sohbetler istiyorsunuz. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde, güvenli, öngörülebilir bir yol ile zorlu ama heyecan verici bir yol arasında seçim yapmak zorunda kalırsanız, içgüdülerinize güvenin. Seni büyümeye zorlayacak. Kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacaktır.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.