Balık haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Kariyerinize öncelik verin

Balık haftalık burç yorumu 23-29 Ekim haftası için neler söylüyor? Balık burcunu bu hafta neler bekliyor, Balıklar bu hafta Ay tutulmasından nasıl etkilenecekler? İşte gökyüzünün bu hafta Balık burcu için mesajları ve bu haftanın Balık burcu yorumları…

Balık haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023 | Kariyerinize öncelik verin
Yayınlama: 22.10.2023
A+
A-

23-29 Ekim 2023 haftası Balık burcunu neler bekliyor? Balık haftalık burç yorumları 23-29 Ekim arasında önce Ay’ın Kova burcundan Balık burcuna geçişi etkilerini yaşayacak. Balık burçları bu hafta 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması etkilerini yeni ilişkiler alanında hissedecek. Ay tutulması yüksek öğrenim ve macerayla dolu dokuzuncu evinizi aydınlattı, size yeni bağlantılar kurmanız, yeni beceriler edinmeniz ve sıradan rutininizin ötesine geçmeniz için ilham verdi. Şimdi, bu sonbaharda, iletişimle ilgili üçüncü evinizdeki ay tutulması zihinsel enerjinizi ve merakınızı büyük ölçüde canlandırıyor.  Öğrenmek ve bağlantı kurmak isteyeceksiniz, hatta belki kısa mesafeli bir yolculuğa çıkmak veya komşularınız veya kardeşlerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ufkunuzu genişletmek ve sosyal tarafınıza önem vermek, yalnızca şu anda yapmak için can attığınız bir şey değil, aslında evriminizin ayrılmaz bir parçasıdır.

Peki Balık burcu haftalık yorumu nelere söylüyor? İşte yanıtı…

Balık haftalık burç yorumu 23-29 Ekim 2023

Balık burcu, bu hafta kariyerinize öncelik vereceksiniz. Bir iş fırsatı duyabilirsiniz veya işinizde geliştirmekte olduğunuz yeni bir projeden ilgi çekebilirsiniz. Ayrıca uzun vadeli kariyer hedeflerinizi ve neyin üzerinde çalışmaya değer olduğunu da düşünüyor olabilirsiniz. Merkür’ün Akrep burcunda buluşmasıyla kendi davranışlarınız ve ilişki kalıplarınızı nasıl geliştirebileceğiniz üzerine derinlemesine düşüneceksiniz. Öte yandan geleceğiniz için önemli finansal planlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.