Ay tutulması Terazi burcunu nasıl etkileyecek? Sınırları çizme zamanı geldi

Ay tutulması Terazi burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Terazi burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Terazi burçları için Ay tutulması Terazi burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Terazi burcu etkileri…

Ay tutulması Terazi burcunu nasıl etkileyecek? Sınırları çizme zamanı geldi
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Teraziler bakalım Ay tutulması sizi nasıl etkileyecek? Kanlı Ay tutulması Terazi burçlarını 8’nci evini harekete geçirecek. Ay tutulması etkileri altındaki Başak burçları finansal birleşmelere ve parasal ilişkilere hazır olun. Ay tutulmasının etkileriyle Terazi burçları içsel bir yüzleşmeye sürüklenecekler. Geçmişte güç ve kontrol altına girdiğinizi hissettiğiniz ilişkilerden ayrışma zamanı gelebilir. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Terazi burçlarına etkileri…

Bu ay tutulması, finansal birleşmeler, yakınlık, sınırlar ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizi harekete geçireceğinden, özel ilişkileriniz mercek altında. Ve Venüs’ün bu süre zarfında kapalılık, kendini sabote etme ve bilinçdışı kalıplarla ilgili 12. evinizden geçmesiyle birlikte, psikolojik ve duygusal içgüdülerinizi gerçekten etkileyen şeylerle de yüzleşebilirsiniz. Bir zamanlar gerçekten önemli olanın ilişkileriniz üzerinde güç ve kontrol sahibi olmak olduğuna inanmış olabilirsiniz, ancak Boğa-Akrep serisinin son tutulması iyileşme sürecinizi desteklemek için burada. 

Dürüst bir konuşmanın zamanı geldi

Sevgi, sınırlar ve samimi alışveriş konusunda daha sağlıklı bir anlayış benimsemenin zamanı geldi. Eğer bir şey güvenlik açığınızı tetikliyorsa, kesinlikle araştırmaya değer. Birisi sizin sınırlarınıza saygı duymuyorsa ya da siz onun sınırlarına saygı duymakta sorun yaşıyorsanız, dürüst bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş olabilir. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.