Ay tutulması Oğlak burcunu nasıl etkileyecek? Finansal güvenlik takıntınızdan kurtulun

Ay tutulması Oğlak burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Oğlak burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Oğlak burçları için Ay tutulması Oğlak burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Oğlak burcu etkileri…

Ay tutulması Oğlak burcunu nasıl etkileyecek? Finansal güvenlik takıntınızdan kurtulun
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Ay tutulması Oğlak burcu etkileri burada! Kanlı Ay tutulması Oğlak burçlarını nasıl etkileyecek diye merak edenler doğru yerdesiniz. Ay tutulması Oğlak burçlarını 5’ni evinde etkileyecek. Ay tutulması etkileri altındaki Oğlak burçları kendilerini daha fazla ifade etmek, özgürlük ve tutku hisseleriyle donanacaklar. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Oğlak burçlarına etkileri…

Kendinizi bilinçsizce yanlış anlatılara ve gerçek olmayan sosyal beklentilere mi bağladınız? Aynı şey, araştırdığınız o gerçekçi olmayan boş rüya için de geçerli. Ekim ayındaki ay tutulması, özgünlük, tutku projeleri ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinize bir şimşek göndererek bazı tezahürlerinizi hayata geçirecek. Bu tezahür çocuklar veya doğurganlığın yanı sıra yaratıcılığınız etrafında da dönebilir. 

Finansal güvenlik mi kişilik mi?

Finansal güvenliğiniz uğruna gerçeğinizle uyumlu olmayan bir kişilik ortaya koyuyor olabilirsiniz. Seni, gerçek seni tanımanın zamanı geldi . Başak burcundaki Venüs, macera ve bilgelikle ilgili geniş dokuzuncu evinizde yolculuğuna devam ederken, bu tutulma aynı zamanda sizi zanaatınız hakkında daha pratik bir anlayış ve bağlılığı benimsemeye teşvik ediyor. Bu yeni rolü üstlenmenin ve kendinizi engellemeden ifade etmenin zamanı geldi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.