Ay tutulması Aslan burcunu nasıl etkileyecek? Akıllı seçimler yapma vakti

Ay tutulması Aslan burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Aslan burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Aslan burçları için Ay tutulması Aslan burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Aslan burcu etkileri…

Ay tutulması Aslan burcunu nasıl etkileyecek? Akıllı seçimler yapma vakti
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Ay tutulması vakti geldi Aslanlar!  Kanlı Ay tutulması Aslan burçlarını 10’ncu evlerinden etkileyecek. Ay tutulması etkileri altındaki Aslan burçlarının hayatlarında miras, otorite gibi konular gündeme gelebilir. Ay tutulması etkileri altındaki Aslanlar özellikle parasal konulara verdikleri değere dikkat etmeliler. Para ve maddi kazançlara gereğinden fazla enerji harcamayın. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Aslan burçlarına etkileri…

Liderlik etme ve otorite pozisyonunu üstlenme konusunda rahat mısınız? Yoksa bunun yerine sorumlu olma “fikrine” mi daha çok düşkünsünüz? Bu ayki ay tutulması dünyadaki otorite, miras ve itibarla ilgili otoriter 10’uncu evinizi sarsacak. Ancak geri giden Jüpiter’e çok yakınken, şimdi ile 2023’ün sonu arasında kariyerinizi ilerletmek için yeni girişimler ve fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Akıllı seçimler yapın

Bu özellikle Venüs’ün (bu tutulmanın yöneticisi) maliyeyle ilgili ikinci evinizden geçiş yapması için geçerlidir. Ancak, para yalnızca bir amaca yönelik bir araç olduğundan, en çok neye değer verdiğiniz ve öncelik verdiğiniz üzerinde düşünmek önemlidir. Önemli olduğunu düşündüğünüz şey bu nedenle önemli hale gelecektir; bu nedenle akıllıca seçim yapın.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.