Ay tutulması Akrep burcunu nasıl etkileyecek? Sosyal hayatta büyük değişim kapıda

Ay tutulması Akrep burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Akrep burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Akrep burçları için Ay tutulması Akrep burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Akrep burcu etkileri…

Ay tutulması Akrep burcunu nasıl etkileyecek? Sosyal hayatta büyük değişim kapıda
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Ay tutulması için hazır mısın Akrep!  Kanlı Ay tutulması Akrep burçlarını 11’nci evlerinden etkileyecek. Bu etki Akreplerin hayatında sosyal hayatlarında büyük bir değişim olarak kendini gösterecek. Akrepler Ay tutulmasından en çok etkilenecek burçlardan biri. Dolayısıyla tutulmasıyı ve astrolojik uyarıları dikkate alın deriz sevgili Akrepler. Ay tutulması etkileri altında Akrepler sahte umutlardan arınma, ideallerin ötesini görme gücüne sahip olacaklar. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Akrep burçlarına etkileri…

Ekim ayındaki dolunay ay tutulması, önemli kişilerin yer aldığı yedinci evinize dokunduğu için bunu hatırlamak özellikle önemlidir. Venüs (bu ay olayını yöneten gezegen) toplulukla ilgili 11. evinizi vurguladığı için, bu tutulma bir bütün olarak sosyal yaşamınızda büyük değişikliklere yol açabilir. 

Merkür ve Mars etkileri 

Neyse ki güneş, Merkür ve Mars şu anda burcunuzdan geçiyor ve bu da size artık büyümenize katkıda bulunmayan sahte umutların ve ideallerin ötesini görme gücü veriyor. Bu arada, sosyal alışverişleriniz, özellikle de kişisel taahhütlerinizden zaman ve enerji harcayanlar üzerinde düşünün. Birisi ya da bir şey enerjinizi çok fazla çekiyorsa ve süreç sizi tatminsiz bırakıyorsa, gerçekliğinizi kontrol etmenin zamanı gelmiştir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.