Aslan haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Uzun zamandır istediğiniz şey gerçek oluyor

Aslan haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor, Aslanlar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Aslan burcu için uyarıları ve bu haftanın Aslan burcu yorumları…

Aslan haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Uzun zamandır istediğiniz şey gerçek oluyor
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Aslan burcu için neler söylüyor? Bu hafta Aslan burçlarını neler bekliyor? Aslan burçları 6-12 Kasım haftasında özellikle iktidar mücadalesiyle uğraşıyor olabilir. Ama gökyüzünün sana güzel haberleri var. Uzun zamandır istediğin o şey var ya gerçek olmak üzere. Bu hafta strese düşüp paranı harcamaktan da kaçın!

İşte Aslan haftalık burç yorumu…

“Bu hafta uzun zamandır istediğiniz bir şeyi elde edebilirsiniz.

Bu hafta, Jüpiter’in Boğa burcunda olması ve kariyer evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarım kare yapmasıyla başlıyor. Bugün, hükümet ve iktidardaki insanlar tarafından her zamankinden daha fazla hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu, haberlerden kaçınmak ve daha olumlu düşüncelere odaklanmak için iyi bir gün. Kontrolünüz dışında olan şeylere takılıp kalmayın. Aslan, bu enerjiyi daha iyi kullanmak, adaletin hüküm sürdüğü ve kötü adamların cezasını aldığı bir film izlemektir.

Duygularınızı para dışında bir yolla tatmin edin

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs ve para eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Şu anda bir eşyaya takıntılı olabilirsiniz. Aslan,  bu nesneyi gerçekten  satın almak isteyebilirsin. Takıntılarınızın bir kısmı buna sahip olmanın size getireceği duyguların düşüncesidir. Zorlukla kazandığınız paranızdan ayrılmadan önce, bu duyguların başka bir şekilde tatmin edilip edilemeyeceğini düşünün.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.