Aslan Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Kara bulutlar dağılıyor

Aslan burçlarını Aralık ayında neler bekliyor? 13 Aralık’ta başlayacak olan Merkür gerilemesi Aslan burcunu nasıl etkileyecek. Aralık ayında Aslan burcu aşk, ilişki, para, kariyer, sağlık alanında neler yaşayacak? İşte Aslan burçlarının Aralık ayında dikkat etmesi gereken günler, uyarılar ve şanslı sayılar ile Merkür retrosu Aslan etkileri.

Aslan Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, aşk falı | Kara bulutlar dağılıyor
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

Aslanlar Aralık ayına hazır mısınız? Yılın son ayı geldi ve hızla 2024’e yaklaşığımız bu günler astroloji olarak hiç olmadığı kadar önemli bir döngü yaratacak. Aralık ayında iki önemli gökyüzü olayı tüm burçları olduğu gibi siz Aslan burçlarını da derinden etkileyecek. 13 Aralık’ta önce Yay burcunda bir Yeniay yaşacağız. Yeniay’ın etkilerinden çıkamadan aynı gün saat 10.08’de Merkür gerilemesi başlayacak. Oğlak burcundaki Merkür retrosu 2023 yılının sonuna kadar devam edecek. Hatta bir ayağını 2024’e atacak. Aralık ayında Aslan burçları hem Yeniay hem de Merkür gerilemesi etkilerini derinden hissedecek. Kağıdı kalemi hazırlayın! Aslan Aralık 2023 aylık burç yorumlarını okurken mutlaka dikkat etmeniz gerekenleri bir kenara not edin. Fırsatlara, tehlikelere önceden hazır olan kazanır unutmayın! Aslan Aralık 2023 aylık burç yorumlarındaki ‘ayın uyarısı’ ve ‘ayın şanslı sayılarına’ bakmayı da atlamayın.

İşte Merkür gerilemesi ve Yeniay etkileriyle donanacağımız Aslan Aralık aylık burç yorumu ilişki, iş, para, kariyer ve aşk falı detayları…

Aslan aylık burç yorumu

Güneş bu ay Yay burcunda ilerlerken 2024 yılı için iyimserlik uyandırıyor. Geçtiğimiz birkaç yılı gölgeleyen kara bulutlar dağılıyor ve geleceğe dair belirsizliklerle karşı karşıya olsak da güneş önümüzde parlak bir gelecek için parlıyor. Hissedebiliyor musun? Burcunuzu okurken umut hissetmiyorsanız bu mesajı gelecek olaylara dair bir sinyal olarak düşünün.

13 Aralık’ta Merkür istasyonları Yay burcundaki yeni ay ile aynı gün geri gidiyor. Ay’ın görüntüsü ödünç gözlük takan bir çocuk ve köpektir. Bu ay bizden, daha önce göremediğimiz olasılıkları görmek için gözlerimizi ayarlamamızı istiyor. Gelecekteki sonuçları yaratmak için şakacı ruhunuzu zekanızla birleştirmenin zamanı geldi. Rüya görme törenlerini başlatmak için müttefiklerinizle bir araya gelin. 13 Aralık – 2 Ocak arasındaki Merkür gerilemesi, yeni anlayışlara göre hareket etme zamanı değil, değerlendirme zamanı olduğu anlamına geliyor. 

21 Aralık’ta güneş Oğlak burcuna giriyor ve kültürel ve ailevi geleneklerimizin olumlu yönlerini düşünmemize olanak tanıyor. Merkür 22 Aralık’ta Yay burcuna geri dönüyor, bu nedenle atalardan kalma kalıpları ve inançları seçiyorsunuz. Ayrıca kendinizi eski fotoğraflara göz atarken, üzüntü veya hayal kırıklığı yaratan fotoğrafları atarken de bulabilirsiniz. 26 Aralık’taki Yengeç dolunayı sırasında duygusal deneyiminizi organize etmek için videolar veya fotoğraf kitapları hazırlamayı düşünebilirsiniz. 

Aralık ayında Mars tutku ve iradenizi harekete geçirecek

Mars Yay burcunda hareket ederek tüm ay boyunca tutkunuzu ve iradenizi harekete geçirir. Aynı zamanda kişisel yaşamınızda da parlayarak, harekete geçme veya duygularınızı daha cesurca ifade etme cesaretine ilham verir. Savaşçı Gezegeni sosyal ortamlarda kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir. Arkadaşlığın, saygının ve sevginin mıknatısı olmanıza izin verin.

Aslan burcunun aylık burcu, gezegen konumlarının sizin lehinize olduğunu belirtir. Bu, zorlukların üstesinden gelmenize ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Yine de Jüpiter ve Venüs’ün etkisinden dolayı engeller olacaktır. Ancak bu engelleri aşmak için sevdiklerinizden de destek alacak ve hayatınızdaki ilerlemeye tanık olacaksınız. 

Aslan ilişki ve aşk falı

Aşk burcu bu ay gezegen konumlarının olumsuz etkisinden dolayı çiftler arasında sorunlar yaşanabileceğini belirtiyor. Çiftler bu ay da rahatsız edici anlar yaşayacak. Bu, çift olarak bu sorunların üstesinden gelerek ve durumu birbirlerinin bakış açısından anlayarak çözülebilir. 

Aslan sağlık falı

Bu ay sağlığınız için iyi haber! Fiziksel sağlığınızda iyileşmeler göreceksiniz ve devam eden sağlık sorunlarınız muhtemelen iyileşecektir. Finansal ve kariyer kaygılarından kaynaklanan stres ortaya çıkabileceğinden akıl sağlığınıza dikkat edin. Sağlıklı kalmak için düzenli bir egzersiz rutinine bağlı kalın, dengeli beslenmeyi sürdürün ve rahatlama teknikleri uygulayın.

Aslan para falı

Finans burcu bu ay pek iyi görünmüyor. Riskli yatırımlarınızda kayıplar yaşanabilir, düzenli yatırımlarınızın getirisi etkileyici olmayabilir. Girişimleri genişletmeye yönelik herhangi bir planın ertelenmesi tavsiye edilir. Ancak finansal ortaklarınızla olumlu bir ilişki sürdürmek, servetinizi korumanıza yardımcı olabilir.

Aslan kariyer ve iş falı

Aslan bireyleri için kariyer falı bu ay pek umut verici değil. Olumsuz gezegen koşulları meslektaşlarınızla yanlış anlaşılmalara yol açabilir ve potansiyel olarak kariyer gelişiminizi engelleyebilir. Hayal kırıklığı nedeniyle yeni bir iş arama eğilimi olsa da, bazı şeyleri iyice düşünmek çok önemlidir. Herhangi bir büyük karar vermeden önce bir astroloğa danışmak değerli bilgiler sağlayabilir.

Önemli günler: 4, 13 ve 21

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.